Archive for: januari 2019

Nieuwjaarsvisite Vrouwen van Nu: een muzikale happening met the Beggars Clan

The Beggars Clan speelden het weekend er voor nog in Ierland zelf, maar woensdagavond stonden ze even zo vrolijk op het podium van het CCK2 in Vriezenveen.

Een volle bak die zich eerst in alle rust de nieuwjaarsknieperties met koffie goed lieten smaken. Maar na een paar nummers kwamen de eerste danslustigen naar voren.

De Ierse muziek van the Beggars Clan leent zich er ook perfect voor om in een groepje lekker te bewegen op de muziek. Anderen bleven op hun stoel zitten, maar je zag ze ook genieten. Vooral na de pauze werden de bekende nummers gespeeld en die brachten veel vrouwen op de been. Aan het veel te snelle einde van de avond werd de polonaise ingezet: die was halverwege de suite toen het laatste, aangekondigde nummer ten einde was. “Zijn we mooi vanaf gekomen”.

Het was een muzikaal spetterend begin voor Vrouwen van Nu Vriezenveen. Op maandag 11 februari komen ze alweer bij elkaar. Dan wordt de jaarvergadering gehouden. Maar liefst zeven dames worden gehuldigd omdat ze 40 jaar lid zijn. Twee dames zijn 25 jaar lid en worden ook in de huldigingen betrokken.