Archive for: oktober 2021

Thuus komm’n in Het Punt, de huiskamer van Vroomshoop

De Stichting Levend Vroomshoop en de Bibliotheek Twenterand organiseren najaar 2021 en voorjaar 2022 drie vertel- c.q. schrijversavonden onder het motto ‘Thuus komm’n ‘. Het gaat om drie bekende oud-Vroomshopers die een avond te gast zijn in het dorp waar ze hun jeugd hebben doorgebracht. Ze vertellen over hun jaren in Vroomshoop/Geerdijk, maar ook over hun leven daarna elders in Nederland. Aan elke schrijver/verteller is een muziekgroep/muzikant gekoppeld, waarmee de gast vertrouwd is vanuit zijn jeugdjaren of waarmee die muzikale band nu nog steeds bestaat.

Op vrijdag 12 november 2021 komt Gerrit Kolthof van Amsterdam naar Vroomshoop. Hij schreef jarenlang korte verhalen op de achterpagina van NRC Handelsblad, waarin zijn geboortedorp Geerdijk vaak ter sprake kwam. Aan Gerrit is de muziekgroep Soundset gekoppeld, die muziek uit zijn jeugdjaren speelt. Gerrit Kolthof wordt geïnterviewd door John de Vries, bestuurslid van Levend Vroomshoop, die als Amsterdammer ooit de omgekeerde route bewandelde: hij kwam hier wonen.

Op vrijdag 21 januari 2022 zien we Alberto Stegeman. Alberto werkte als vrijwilliger bij de voorloper van Delta FM. Later werd hij bekend als onderzoeksjournalist bij SBS 6-programma’s als Undercover, Onopgeloste Zaken, Gestalkt en Stegeman op de bres. Tijdens de intermezzo’s treedt De Harmonie Vroomshoop op, waar Alberto in zijn jeugdjaren lid van was. Bestuurslid Hans Nieboer van Levend Vroomshoop praat met Alberto Stegeman, onder andere over hun journalistieke werkzaamheden en over hun gemeenschappelijk verleden als voetballers bij de Vroomshoopse Boys.

Op vrijdag 25 maart 2022 is Marga Kool uitgenodigd. Zij woonde in haar jeugd aan de Tonnendijk, verhuisde later naar Drenthe, waar ze statenlid was en later dijkgraaf van het waterschap Reest en Wieden. We kennen haar ook als dichter en tekstschrijver voor o.a. Droom de Dag, over de sage van de Groene Jager. Daarbij werkte ze nauw samen met pianist Gezinus Veldman, die haar ook deze avond muzikaal terzijde staat. Wie kan beter dan bestuurslid Thea Kroese van Levend Vroomshoop in gesprek met Marga Kool? Het gaat ongetwijfeld ook over hun liefde voor de streektaal.

De vertelavonden vinden plaats in de theaterzaal van Het Punt, waar de bezoeker in een huiskamersfeer van hun verhalen kan genieten.

Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 12,50 per avond, € 30,00 voor alle drie avonden. Bezoekers moeten er rekening mee houden dat naar hun QR-code en identiteitsbewijs gevraagd kan worden.

Reserveren kan per mail via info@levendvroomshoop.nl, telefonisch (0546-642191), of op de website van www.bibliotheektwenterand.n

Amicitia steunt stichting Manna met speculaasactie

In een periode waarin onze gehele maatschappij het meer dan moeilijk heeft gehad vanwege de Covid pandemie pakt ook korfbalvereniging Amicitia de draad weer op. Terug naar normaal klinkt het veelvuldig, maar voor velen geldt een andere en soms zelfs bittere werkelijkheid.

Stichting Manna biedt in de gemeente Twenterand via Family Carehulp aan personen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het oplossen van hun financiële problemen. Dit doen zij onder meer via het tijdelijk ondersteunen in de basisbehoeften door bijvoorbeeld het schenken van boodschappenpakketten.

Amicitia heeft er voor gekozen om daar onderdeel van te willen zijn. Steun geven aan hen die het nodig hebben en bovendien de jeugd de gelegenheid bieden om gezond en sportief bezig te zijn.

De jaarlijkse speculaasactie is bedoeld om inkomsten voor Amicitia te genereren voor dekking van diverse sportieve activiteiten. Een deel van deze opbrengst komt ten goede aan de Stichting Manna in de vorm van pakken speculaas. Zo worden beide doelen bediend en kunnen de inwoners van Twenterand zelf bepalen of en hoe zijn daaraan hun bijdrage willen leveren.

Leden van Amicitia zullen in de komende tijd via hun eigen (familie)netwerk binnen Twenterand pakken speculaas verkopen tegen speciale tarieven. Inwoners van de gemeente Twenterand kunnen zelf aangeven hoe zij dit vorm willen geven. Bijvoorbeeld door te kiezen voor één pakket speculaas voor eigen gebruik en één pakket bestemd voor levering aan Manna. Amicitia zorgt er dan voor dat alle bestellingen op de juiste plaats terecht komen. Ook andere combinaties zijn op verzoek mogelijk.

De actie wordt gevoerd in de periode 1 tot en met 15 november, de uitlevering van de speculaas vindt plaats in de tweede helft van die maand. Amicitia dankt alvast iedereen hartelijk die hieraan wil deelnemen en de Stichting Manna wil helpen ondersteunen.

Boys uit Hulsen de gelukkigste tegen de Boys uit Vroomshoop

Op het sfeervolle sportpark Smidserve in Hulsen namen de beide nummers 3 van de tweede klasse H. van het district Oost van het zaterdagvoetbal het tegen elkaar op. Voorgaande edities waren vaak aantrekkelijk tussen deze teams, die voor alles willen en durven voetballen. In het programmablaadje van Hulzense Boys werd dan ook een lekkere pot voetbal voorspeld.

Het zou echter anders uitpakken. Vanaf het beginsignaal van de allesbehalve overtuigend ogende arbiter van Kooolwijk ontspon zich een fysiek en overigens fair voetbalgevecht waarin beide teams elkaar geen centimeter speelruimte gaven. Het was vooral duelleren, hollen, rennen en stilstaan, waarbij de bal opvallend vaak buiten de lijnen was. Een hard kunstgrasveld en langdurige regenval is geen gelukkige combinatie en dat kwam het kijkspel ook bepaald niet ten goede.

De doelpogingen waren op de vingers van één hand te tellen. Aan de kant van thuisploeg waren de aanvallers Thomas Nijkamp en Jordy Wolfkamp het meest dreigend zonder echter doelrijpe kansen te creëren. Bij Vroomshoopse Boys doken aanvaller Juliën Derks en de middenvelders Tom Pierik en Jos Hutten enkele keren gevaarlijk op voor doelman Patrick Loohuis, zonder doeltreffend te zijn. Centrumspits Sil Derks leek net voor rust de patstelling te doorbreken. Na een verdedigingsfout bij de thuisploeg verscheen hij oog in oog met de goalie van Hulzense Boys, die het harde schot klemvast had.

Met 0-0 werd gerust en na de thee bleven het spelbeeld en ook het kijkspel aanvankelijk ongewijzigd. Na een uur spelen zorgde het gladde veld onverwacht voor een ommekeer. Rechterverdediger Robin Drenthen gleed uit en beroerde op ongelukkige wijze de bal. Tot verbazing en ontzetting van de gasten wees scheidsrechter van Koolwijk gedecideerd naar de strafschopstip. Jordy Wolfkamp pakte dit cadeautje voor de thuisploeg dankbaar uit door doelman René Kok kansloos te laten 1-0.

Vroomshoopse Boys kwam met een gepaste reactie en verscheen steeds meer op de helft van de Boys uit Hulsen. In de 72ste minuut werden Ruben Smedema en Sil Derks gewisseld voor de youngsters Levi Aitink en Sten Runhart. In de 74ste minuut werd Robin Drenthen door Jesper Derks vervangen, die na een periode van blessureleed weer zijn opwachting kon maken in de hoofdmacht. De Boys drong aan, maar de compact en stug verdedigende thuisploeg gaf weinig kansen weg. Een vliegend schot van Leon Dogger na een mooie aanval van Vroomshoopse Boys vloog net naast het doel en had een beter lot verdiend.

In de 89ste minuut werd Juliën Derks met een onreglementaire tackle gestuit en mocht Léon Dogger op ruim 20 meter van het doel vanaf links een vrije trap nemen. De inzet richting de linker boven hoek was op zich perfect, maar keeper Patrick Loohuis ranselde de bal met een bijzonder fraaie safe uit de kruising. Zo ging de laatste kans op de gelijkmaker verloren en werd door Vroomshoopse Boys een zure 1-0 nederlaag geleden. De Boys uit Hulsen waren de gelukkigste in een weinig hoogstaand voetbalgevecht.

Vroomshoopse Boys moet zich de komende weken herpakken tegen de laagvliegers ASC’62 en Be Quick Zutphen om weer een rol van betekenis te kunnen spelen in de tweede klasse H. Zaterdag wordt thuis op de Bosrand tegen ASC’62 uit Dalfsen gespeeld.

In Hulsen werd in de volgende opstelling gespeeld: doel: René Kok; achter: Robin Drenthen (74: Jesper Derks), Rutger Schrijver, Robert Veld en Simon Kempers; midden: Léon Dogger, Tom Pierik en Jos Hutten; voor: Ruben Smedema (72: Sten Runhart), Sil Derks (72: Levi Aitink) en Juliën Derks.

Vroomshoopse Boys 2 kon het in Doetinchem niet bolwerken tegen DZC’68 2 en verloor met 4-1. Vroomshoopse Boys 3 verloor uit met 1-0 van HHC Hardenberg 4. Ook Vroomshoopse Boys Vrouwen 1 redde het niet en tegen SVV’56-Kloosterhaar Vrouwen 1 werd thuis met 2-0 verloren.

De Boys-jeugd boekte wel goede resultaten. Vroomshoopse Boys JO19-1 won in Nijverdal met 4-0 van De Zweef JO19-1. Vroomshoopse Boys JO17-1 versloeg thuis SVI JO17-1 uit Zwolle met 4-2 en Vroomshoopse Boys JO15-1 was uit met 5-3 te sterk voor Wijhe JO15-1.

De beloften onder de 21 jaar starten op dinsdagavond 2 november met de voorronde van het Beltona-toernooi met een uitwedstrijd tegen Stevo.

Amicitia incasseert verlies bij MIA

Voordat Amicitia aan de voorbereiding voor de zaalcompetitie kon beginnen, moest het de laatste veldwedstrijd in Amersfoort spelen tegen MIA. Trainer/coach Rick Keus had er alles aan gedaan om zijn ploeg goed voor te bereiden. Met het uiteindelijke doel om winstpunten te verzamelen in de strijd om handhaving.

Ondanks wisselende weersomstandigheden begon de Toyota Drent formatie goed aan de wedstrijd en nam het binnen enkele minuten een 0-2 voorsprong. De gekozen tactiek leek goed te werken ondanks schaarse doelpunten aan beide zijden. MIA had duidelijk moeite om Amicitia te bestrijden en miste tussendoor nog een strafworp. De oranjekragen bleven verdedigend goed in hun discipline spelen en kwamen tien minuten voor rust zelfs op een 2-4 voorsprong. In de fase daarna braken individuele fouten de Vriezenveners op en kon MIA terugkomen tot een 4-4 ruststand.

In de rust wees trainer Keus zijn spelers op de noodzaak om de afgesproken taken goed te blijven invullen. Dat lukte aan het begin van de tweede helft nog aardig (5-5), maar daarna verviel Amicitia in oude fouten en bood het MIA de gelegenheid om verder afstand te nemen (10-6). De afronding van kansen is nog steeds een punt van flinke aandacht voor de Vriezenveners. Elke tactiek faalt bij de minimale scores die momenteel behaald worden.

In de slotfase herstelde Amicitia zich enigszins (11-9), maar MIA maakte slim gebruik van wissels en voorkwam daarmee dat Amicitia verder terug in de wedstrijd kon komen. Eindstand 12-9.

Amicitia sluit tussentijds de veldcompetitie af met een laatste plaats in de poule. Het verschil met directe concurrenten is niet erg groot, waardoor er bij de hervatting komend voorjaar nog voldoende kansen tot herstel zijn.

RESERVES AMICITIA WINNEN IN GRONINGEN

Amicitia 2 ging op bezoek bij het Groningse ROG. Het werd een gelijk opgaande strijd in de eerste helft (7-8), maar na rust trok de ploeg van Jan Nijkamp het initiatief meer naar zich toe en liep uit naar een 10-13 voorsprong. ROG scoorde aan het einde nog een keer, maar kon niet voorkomen dat de punten naar Vriezenveen gingen. Eindstand 11-13. Amicitia 2 bezet momenteel de derde plaats in de poule.

SDO verliest koppositie in Elim

Op zaterdag 30 oktober mocht SDO aantreden tegen ELKO 1. Nadat SDO vorige week een belangrijk punt had verspeeld tegen NOVEAS was het de taak aan de oranjehemden om dit recht te zetten tegen ELKO. De spelers hadden de afgelopen week op de trainingen laten zien dat de ploeg lekker kon ballen.


De spelers wisten dat er op normaal gras gespeeld werd en dat was voor de ploeg uit Westerhaar weer even wennen aangezien de ploeg zelf op kunstgras speelt. Het weer zat ook niet mee dus het publiek kon zich opmaken voor een worstelpartij in het nat.
Bij het eerste fluitsignaal was het de thuisploeg die erg goed met deze omstandigheden om kon gaan. De ploeg uit Elim vloog uit de startblokken met 4 rake treffers op rij 4-0. Een time-out werd aangevraagd door hoofdtrainer Marco Groothuis. De REAS formatie moest snel zelf met een offensief gaan komen om zo niet de hele wedstrijd achter de feiten aan te lopen. Na de timeout kan de ploeg wat terug doen 4-1. Echter ziet het publiek een SDO dat meer met zichzelf aan het worstelen is dan met ELKO. Tot aan de rust wist SDO niet dichterbij te komen dan 4 doelpunten verschil 10-6 bij rust.Echter weet de ploeg uit Westerhaar na rust wel aansluiting te vinden 11-9. Zou het dan toch nog kunnen voor de huidige koploper? In deze fase zijn er een paar discutabele momenten waar Elko een stip weet te verkrijgen waar deze echter bij SDO tot twee keer toe niet gegeven werd. Elko maakte hier goed gebruik van en liep weer uit naar 14-9. Het spelbeeld veranderde verder de tweede helft niet. Elko was de bovenliggende partij en zuiverder dan de Westerhaarders eindstand 17-13. SDO is niet bij machte geweest om het vroeg geslagen gat van 4 doelpunten te dichten.
SDO kan terugkijken op een goede eerste helft van het seizoen waarbij het pas de laatste 2 wedstrijden punten heeft gemorst. De taak om dit na de zaal weer met z’n allen op te pakken.

Vijf amateurclubs verbinden zich met FC Twente/Heracles academie in regioplan

Door middel van het Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie samen met de amateurclubs het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen, om de enorme potentie die het voetballandschap bezit nog beter te benutten. In navolging van al vele verenigingen ondertekenden nog eens vijf amateurclubs de samenwerking met de FC Twente/Heracles Academie.

 Namens Vroomshoopse Boys zette Tom Heideman, bestuurslid technische zaken en
voorzitter van de Technische Commissie, de benodigde handtekening.

REGIOPLAN

De FC Twente/Heracles Academie is dit seizoen gestart met het Regioplan. Aanleiding voor het Regioplan is de enorme behoefte om de samenwerking aan te gaan met de amateurverenigingen, om samen het algehele niveau in de regio te laten stijgen. Met onder meer het trainen van honderden kinderen in de regio, modules voor het scholen van trainers, scouts en hoofden opleidingen en het organiseren van clinics en webinars wil de Academie niet alleen meer halen, maar ook brengen.

RAAMWERK

Al voor de zomer ging de FC Twente/Heracles de samenwerking aan met verschillende amateurclubs in de regio. “Die eerste samenwerkingen waren erg belangrijk”, vertelt Matthijs Blijham. “Daarmee hebben we het raamwerk neergezet om dit seizoen te kunnen starten met de eerste activiteiten binnen het Regioplan.”

WAARDEVOL

De Coördinator Regioplan is blij dat het aantal verenigingen dat zich bij het plan heeft aangesloten afgelopen woensdag inmiddels verder is gegroeid. “Ik ben ook bij deze vijf verenigingen op bezoek geweest. Het zijn grote clubs met een eigen identiteit en een eigen verhaal. Die verhalen hebben ze met ons gedeeld. Daarbij hadden ook deze clubs goede feedback op het Regioplan. Daarom is het waardevol met meerdere clubs in gesprek te zijn. Iedereen zit vol goede ideeën, waarmee het Regioplan zich continu door ontwikkelt.”

Foto’s: Justin Sangers

Week van de Techniek van 1 tot en met 5 november

ALMELO – Samen aan de jeugd laten kennismaken met technologie, bouw, logistiek & transport, installatie, metaal, chemie, ICT, gezondheid, film & ontwerp en nog meer. Dat is het doel van de Week van de Techniek, die plaatsvindt van 1 tot en met 5 november. De organisatie en de gemeente Almelo hebben daarbij de hulp nodig van de vele bedrijven die Almelo rijk is.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze bijzondere samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven kinderen technologie en andere beroepen echt kunnen laten beleven. Zo hopen we al vroeg de interesse te wekken voor alles wat techniek te bieden heeft. Want dat is hard nodig: er is een groot tekort aan goed opgeleide vakmensen en technici. Door de groeiende rol die technologie in ons leven speelt wordt alleen maar groter.

Technologie is tof

Tijdens deze twaalfde editie laten we kinderen uit groep 7 en 8 ervaren hoe tof bedrijven in techniek, logistiek & transport, bouw, chemie, plastic en metaal zijn. Geen andere stad in het oosten telt zoveel prachtige en bekende technologiebedrijven. Ons doel is om te laten zien wat er gebeurt bij deze Almelose bedrijven en welke banen er zijn. Dat doen we door tientallen bedrijfsbezoeken.

Doe ook mee!

De Week van de Techniek vindt plaats van 1 tot en met 5 november 2021. Met het bundelen van de krachten hopen dat uw bedrijf ook mee wil doen. Daarmee helpt u de jeugd om straks een goede keuze te maken voor een beroep. Tegelijkertijd kunt u vertellen wat bedrijf allemaal maakt of uitvoert. Een win-winsituatie!

Leren en ontdekken in het Mobiele Lab in Bibliotheek Twenterand

Ben je benieuwd hoe een 3D printer precies werkt of zou je wel eens iets willen ontwerpen voor een lasercutter of borduurmachine? Dan is dit je kans! Jongeren en volwassen uit Twenterand kunnen zich ontwikkelen tot een echte maker in het Mobiele Lab dat vanaf 1 november voor een aantal weken in Vriezenveen landt.

fotograaf Sylvia Bokkerink

In samenwerking met Tetem heeft Bibliotheek Twenterand een Mobiele Lab ontwikkeld – geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar en voor volwassenen – waar je naar hartenlust kunt experimenteren met nieuwe technieken als 3D printen, robots programmeren of foamsnijden en plotten. ‘Wij vinden het erg belangrijk dat jongeren en volwassenen de mogelijkheden krijgen om in de eigen omgeving kennis te maken en ervaring op te doen op het gebied van maakcultuur en technologie. Het spelen en experimenteren in het Mobiele Lab levert hier een belangrijke bijdrage aan’, aldus Janet Elshof, mediacoach bij Bibliotheek Twenterand.

Vanaf 1 november gaat het team van het Mobiele Lab vol enthousiasme aan de slag. Het team bestaat uit een labcoach van Tetem, die ondersteuning biedt in het veilig en deskundig leren werken met de techniek, de medewerker van bibliotheek Twenterand die kennis deelt op het gebied van mediawijsheid én de jongerenwerker van ZorgSaam de verbinding maakt met de doelgroep. Kennisdeling, verbinding en plezier staan hierin voorop!

Welke technieken kun je in het Mobiele Lab allemaal leren en ontdekken?

De activiteiten die je in het Mobiele Lab kunt uitvoeren zijn oneindig. Zo zijn er o.a. verschillende ontwerpprogramma’s waarmee je digitaal 3D kan ontwerpen en er staan 3D printers klaar om de ontwerpen te printen. Met een lasersnijder kunnen bezoekers in hout graveren en heel precies papier, stickers of textiel snijden. De foamsnijder helpt met het maken van grote vormen en bij stencils ontwerpen (ook op textiel) wordt de techniek van de snijplotter uitgelegd. Wie liever wearables maakt kan aan de slag met de digitale borduurmachine. En wil je ergens een replica van maken dan biedt de 3D scanner uitkomst.

Dit is een greep uit de mogelijkheden welke laat zien dat het jongeren en volwassenen de mogelijkheid biedt om – in hun eigen omgeving – hun creativiteit en talenten te ontdekken.

Voor alle gebruikte technieken zijn techniek-, activiteiten- en betekeniskaarten ontwikkeld. Zij geven onder meer instructie over hoe de technieken werken en welke activiteiten daarmee mogelijk zijn. Naast achtergrond informatie over hoe de techniek is ontwikkeld en gebruikt in het bedrijfsleven, geven zij tevens inzicht welke vervolg mogelijkheden er zijn als het gaat om studie.

Meer informatie en de openingstijden vind je via www.bibliotheektwenterand.nl.

Openingstijden Mobiele Lab Vriezenveen:

Woensdag 3 november 13.00 – 16.30 uur vrije inloop alle leeftijden
Woensdag 3 november 17.30 – 19.30 uur vrije inloop jongeren
Zaterdag 6 november 10.30 – 13.30 uur vrije inloop alle leeftijden
Woensdag 10 november 13.00 – 16.00 uur vrije inloop alle leeftijden
Zaterdag 13 november 10.30 – 13.30 uur vrije inloop alle leeftijden

Novito wint ontwikkelcompetitie Het Mozaïek

Het team bestaande uit: Novito, IAA Architect en ontwikkelaar Twickelborg Vastgoed heeft de ontwikkelcompetitie voor de nieuwe woonwijk het Mozaïek gewonnen. Zij mogen 16 levensloopbestendige woningen in het Mozaïek ontwikkelen. Wethouder Roel Koster is tevreden met de uitslag: “Het plan is eigentijds en duurzaam, en toch ook echt Vriezenveens. Zowel jong als oud kunnen hier heel prettig wonen”.

De gemeente Twenterand heeft voor de nieuwe woonwijk Het Mozaïek een ontwikkelcompetitie uitgeschreven. Over de ontwikkelcompetitie zegt wethouder Koster het volgende: “We hebben veel verrassende en mooie plannen binnengekregen. Het toont aan dat wij binnen de gemeente en regio ontzettend veel kundige ontwikkelaars en bouwers hebben”.

Onafhankelijke jury

Twaalf ontwikkelaars zijn uitgedaagd om een mooi en duurzaam plan te ontwikkelen voor het Mozaïek. Een onafhankelijke jury heeft het beste plan gekozen. De competitie bestond uit twee rondes. In de eerste ronde werd een visie met referentiebeelden gevraagd. Daar heeft de jury drie plannen uitgekozen die verder uitgewerkt mochten worden. In de tweede ronde hebben de drie overgebleven partijen een schetsontwerp ingediend. De onafhankelijke jury heeft het plan van Novito en partners als winnaar aangewezen. De jury: ‘het plan ”Oude stijl in een nieuw jas” gaat in op de wensen van de verschillende doelgroepen, zeker bezien vanuit de aanpasbaarheid van de woningen aan toekomstige wensen. De architectuur oogt tijdloos en heeft door de specifieke materiaalkeuze een open uitstraling.

Niek Nijenhuis van Novito: “Wij zijn er trots dat we het winnende ontwerp hebben ingediend en met de mooie beoordeling van de jury. Wij kijken er naar uit om deze woningen in Vriezenveen te realiseren”. Meer informatie volgt via www.nieuwwonentwente.nl.

Geslaagd Fysio Twenterand scholentoernooi bij volleybalvereniging Vrivo

Op woensdag 20 oktober werd het jaarlijkse Fysio Twenterand scholentoernooi gehouden bij volleybalvereniging Vrivo. Maar liefst 127 basisschoolkinderen uit de groepen 3 t/m 8 speelden de gehele ochtend volleybal in sporthal De Stamper te Vriezenveen. Speciale dank gaat uit naar sponsor Fysio Twenterand en aan alle vrijwilligers! De sportiviteitsprijs ging naar The Orange Tigers van Shalom.

De winnaars zijn geworden:

Groep 3-4: 1e Frivool 1 (Eltheto) 2e Frivool 2 (Eltheto) 3e Team Brakkaboys (Eltheto)

Groep 5: 1e Eltheto Kanjers (Eltheto) 2e Boyspro (Shalom) 3e Team Broodje Frikandel Speciaal (De Veenbrug)

Groep 6: 1e De Vijf Huts (Eltheto) 2e Team 1 (Eltheto) 3e Volleybaltoppers (Shalom)

Groep 7: 1e De Winnaars (Shalom) 2e The Fireboys (De Veenbrug) 3e Superstars (De Regenboog)

Groep 8: 1e De Pro’s (Rehoboth) 2e De Frikandelleaapjes (Shalom) 3e Girlsgang (Shalom)