De Vroomshoopse Revuegroep roept op 1 december de Vroomshoopse Republiek uit

 

In november 2015 trok de Vroomshoopse Revue drie stampvolle Vroomshoopse theaterzalen met de voorstelling “Oald en Ni-j”.  In het theater van Het Punt gaat de groep op vrijdagavond 1 december 2017 om 20.00 uur weer optreden. Deze keer niet met een alomvattende vijfde Revue in successie, omdat die weer voor eind 2019 staat gepland. Op vrijdagavond 1 december aanstaande komt er vanaf 20.00 uur een afwisselende theatervoorstelling getiteld “D’ran met de lippe met de Vroomshoopse Republiek”. Het wordt een voorstelling met voor elk wat wils met vooral een lach en soms een traan. De lokale samenleving  en de gemeente Twenterand komen uitgebreid aan bod met zelf geschreven sketches en liedjes, waarbij geen enkel actueel hot item onbesproken blijft. De Vroomshoopse Republiek wordt op 1 december uitgeroepen en dat belooft op zich al een opwindend spektakel te worden.

De professionele licht- en geluidsmogelijkheden van het theater Het Punt worden bij de voorstelling ten volle benut en er is ook weer live muzikale begeleiding. Aan grime en kleding wordt weer de nodige aandacht en zorg besteed.

De regie is weer in de vertrouwde handen van Jennifer Veltink uit Vroomshoop. Van de vorige Vroomshoopse Revuegroep namen Bas Oude Monnink en Sander Kramp afscheid. José Makkinga is nieuw binnen de Revuegroep, die verder bestaat uit Heleen Berkhof, Jan Cees Kaas, Inge Kamphuis, Annelore Krahwinkel, Karel Krahwinkel, Hans Nieboer, Corine Vaartjes en Rolf van der Veen.  Op zaterdagmorgen 4 november is de voorverkoop van deze speciale voorstelling van de Vroomshoopse Revuegroep gepland, die in Het Punt plaatsvindt.  De toegangsprijs bedraagt € 12,50. Mocht het storm lopen wat betreft de publieke belangstelling, overweegt het bestuur van de stichting Vroomshoopse Revue c.a. een tweede theatervoorstelling te houden op donderdagavond 7 december.

foto:  René Alberts

One comment on “De Vroomshoopse Revuegroep roept op 1 december de Vroomshoopse Republiek uit

  1. Ferdinand schreef:

    Zijn er nog kaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *