Zorgaccent in actie op de kerstmarkt voor de Twentse Wensambulance

Op de gezellige Vroomshoopse kerstmarkt van aanstaande vrijdag komen de wijkteams van Zorgaccent in actie voor de Twentse Wensambulance. Aan een marktkraam staat een Rad van Fortuin waar bezoekers leuke prijzen kunnen winnen. De volledige opbrengst van het Rad van Fortuin gaat naar de Stichting Twente Wensambulance.

De Twentse Wensambulance biedt mensen die langdurig ziek zijn professioneel en comfortabel liggend vervoer aan voor een wens of behoefte. Op woensdag 29 november jl is in Enschede de opslagloods en een wensambulance in vlammen opgegaan. Een drama voor de vrijwilligers van de stichting en de hulpbehoevenden die hier gebruik van maken. Zorgaccent probeert met deze actie de wederopbouw van dit goede doel te stimuleren.

Daarnaast geeft Zorgaccent aan de kraam allerlei handige gadgets weg en is er ruimte voor advies over (thuis)zorg. Het zou fijn zijn dat er veel mensen deelnemen aan de actie zodat de Twentse Wensambulance goed geholpen wordt. De medewerkers van Zorgaccent heten de bezoekers van harte welkom!

 

 

One comment on “Zorgaccent in actie op de kerstmarkt voor de Twentse Wensambulance

  1. De Lionsclub Twenterand schenkt de opbrengst van de traditionele Winterwandeling in het Eerderachterbroek opTweede Kerstdag ook aan de Twentse Wensambulance.Kom gezellig meewandelen en laten we zorgen voor een mooie opbrengst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *