Gezocht: foto’s die de schoonheid van Twenterand weergeven

 

GemeenteBelangen Twenterand is op zoek naar foto’s uit de gemeente Twenterand. Het mogen landschapsfoto’s zijn, natuurfoto’s, sfeerfoto’s, foto’s van een herkenbaar gebouw of straat, sportclub, luchtfoto’s,.. Als het maar een foto is die betrekking heeft op een kern of meerdere kernen in de gemeente Twenterand, want ons motto is niet voor niets ‘Elke kern telt!’

GBT vraagt om foto’s, het liefst van lokale fotografen,  vanwege hun betrokkenheid en liefde voor de lokale schoonheid die onze gemeente rijk is. Dat levert vaak prachtige en soms sfeervolle foto’s op.
“Her en der zien we de resultaten op Facebook, Twitter, Instagram en websites voorbij komen. Dan blijkt dat er veel talent en kwaliteit is onder onze – vaak freelance – (hobby)fotografen. Wij willen hiervan graag gebruik maken en hen hiermee tevens een podium bieden om dit aan onze inwoners te laten zien”,
aldus Marcus Elzinga.

GemeenteBelangen Twenterand wil deze foto’s onder meer gebruiken in de brochure ‘Speerpuntenprogramma 2018 en verder’ in verband met de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Op verzoek van de fotograaf wordt uiteraard aan naamsvermelding gedaan met daarbij een link naar diens eventuele website of een ander social medium kanaal.

Heeft u ook mooie of bijzondere foto’s die gezien mogen worden en de schoonheid van Twenterand laten zien? Stuur dan uw foto’s naar: fractie@gemeentebelangentwenterand.nl
Vermeld wel bij elke foto:  waar de foto exact is genomen en meld eveneens in de mail uw contactgegevens. Het mailadres is tevens het adres als u nadere informatie wilt ontvangen. De resolutie van de foto moet minimaal 300 dpi bedragen. Sluittermijn voor inleveren van de foto’s is 17 december aanstaande.

 

 

 

One comment on “Gezocht: foto’s die de schoonheid van Twenterand weergeven

  1. Geja schreef:

    Tip: Ilse Bouwhuis maakt mooie foto’s van heel Twenterand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *