Erik Kobes VVD en Hans Zebel PvdA/Groen links ( beide Twenterand) bij Vechtdal politiek

VECHTDAL POLITIEK

Vrijdag 22 december werden geïnterviewd Romano Boshove nr 2 op lijst Groen Links Liam Borger, nr 7 op lijst VVD, beide uit Hardenberg; Jan Kuilder CDA Twenterand  door Wim Hulsebosch en Ilona  Lagas wethouder VVD uit Ommen door Piet Horinga. Boshove geeft bestrijding discriminatie en activeren jongeren om te stemmen prioriteit en Borger kleinere overheid en scherper financieel beleid.

Kuilder heeft het accent op sportbevordering, verbetering communicatie, beheersing zorgbudget ( financ. basis niet goed). Maakt zich zorgen over het vertrek van 25% van de jongeren door te weinig werk. Evenwichtige aandacht aan verschillende kernen.

Lagas staat voor meer vrijheid voor ondernemers; sterke pijlers zijn toerisme ( 3 campings met 5 sterren) agrarische sector is innovatief; veel aandacht voor leefbaarheid ( attractieve kernen); uittreding samenwerking moet leiden tot nieuw verband; Ommen kan niet zonder bestuurlijke organisatie; wellicht 3 partijen. Vechtdal biedt veel perspectief.

Afstemmen op Delta Media, Omroep NOOS of Vechtdal FM. Tijdens de uitzending kan ingebeld worden via 0523-760788. 29 december zijn Erik Kobes VVD en Hans Zebel PvdA/Groen links ( beide Twenterand) in de studio.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *