Nieuwjaarsconcert van Chr. Mannenkoor Vroomshoop en het Groot Twenterands Vrouwenkoor

 

Ook dit nieuwe jaar zal het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop weer een Nieuwjaarsconcert geven in de Hervormde kerk te Den Ham op zaterdag 13 januari. Deze keer is het anders dan anders, want de mannen laten zich vergezellen door bijna 150 zingende dames. Onder leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman zal dit Groot Twenterands Vrouwenkoor én het mannenkoor de bezoekers een sprankelend Nieuwjaarsconcert voorzetten.  Stelt u zich dat eens voor, een groot koor van meer dan 230 stemmen zal voor u gaan zingen. Dat wordt een feest, dat kunnen we u wel garanderen. Want ook het trompetduo Arjan en Edith Post blaast een flinke partij mee. En ook voor koorsolist Albert Wessels is een belangrijke rol weggelegd.

Het programma dat Gezinus Veldman samenstelde is zeer gevarieerd. Geheel volgens de traditie komen de bassen en tenoren zingend op, en wensen u een gelukkig nieuwjaar. Even later hoort de bezoeker het bekende ‘Grote God wij loven U’, maar dan anders dan men gewend is. Halverwege het programma klinkt uit alle kelen het Slavenkoor uit de opera Nabucco van Verdi. Heel mooi en ontroerend wordt ongetwijfeld ‘Give me my song’, geschreven door Benny Anderson, een van de Abba-mannen. En ook de ‘Linden Tree’ van Franz Schubert, maar mogelijk nog bekender door de vertolking van Tom Parker, zal tot de verbeelding spreken.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten (€ 10,00 in de voorverkoop, € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar) zijn verkrijgbaar bij de Readshop in Den Ham en de Bruna in Vroomshoop. Reserveren kan ook per mail of telefonisch: secretariaat@cmkvroomshoop.nl, tel. 0546-642191. Aan de kerk is de entree € 12,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *