Boomfeestdag Twenterand

Op woensdag 14 maart a.s. is het weer Nationale Boomfeestdag. De gemeente Twenterand doet, zoals vaker in voorgaande jaren, weer mee. Omdat het aanstaande woensdag Biddag voor gewas en arbeid is, wordt de Boomfeestdag in Twenterand een dag eerder gevierd, dus op dinsdag 13 maart.

Wethouder Engberts gaat samen met de leerlingen van groep 8 van basisschool De Smithoek uit Den Ham boompjes en struiken planten langs de Linderbeek in de buurt van het sportpark. De plantactiviteiten zullen om 13.00 uur door de wethouder gestart worden, waarna hij samen met de leerlingen boompjes en struiken zal planten. In totaal worden er zo’n 700 boompjes en struiken geplant op deze locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *