Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand: breng nu uw stem uit!

Op 5 april 2018 wordt de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand uitgereikt. De winnaar van de Publieksprijs wordt bepaald door de inwoners van Twenterand. Van 13 tot en met 30 maart 2018 kan op de website van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT) worden gestemd op de vijf genomineerden.

De genomineerden zijn:

 

Stemmen

Inwoners kunnen zelf bepalen wie van de genomineerden volgens hen de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand het meeste verdient. Stemmen kan via de website van het IVT: www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Daar staat ook meer informatie over de verschillende organisaties en projecten die zijn genomineerd en kunnen promotiefilmpjes worden bekeken. Per IP-adres kan één stem worden uitgebracht.

 

Uitreiking

De Publieksprijs wordt uitgereikt op 5 april 2018 tijdens de vrijwilligersmarkt in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Dit in tegensteling tot eerdere berichten waar Het Punt in Vroomshoop werd genoemd.

 

Contact

Voor vragen of meer informatie kan er contact worden opgenomen met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk via telefoonnummer: 0546 – 481458 of e-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *