Gratis avondje uit met de kinderen? Kom naar Earth Hour 2018

 

 

Zaterdagavond 24 maart is het zover, Earth Hour 2018. Dit jaar voor het eerst in Twenterand. We hebben in het Punt in Vroomshoop een mooi programma voor jong en oud samengesteld. Om 19.00 uur zal kindergoochelaar Magic John een show verzorgen.
Het optreden duurt drie kwartier en de toegang is gratis voor iedereen!

Om 20.30 uur gaan we samen aftellen en doen we een uur lang wereldwijd (zoveel mogelijk) het licht uit. Tijdens dit donkere uurtje zullen de Dustlands een een akoestisch concert verzorgen. Zien we jou ook tijdens Earth Hour 2018?

One comment on “Gratis avondje uit met de kinderen? Kom naar Earth Hour 2018

  1. rutterkamp schreef:

    Moet je je hier voor opgeven ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *