Arena Minior en Junior Cup Eindhoven

Afgelopen weekend mochten 17 zwemmers van VZ&PC Vriezenveen starten tijdens de Minior en Junior Cup in Eindhoven  (voorheen de Pieter cup) Op zaterdag mochten Laurie Beuker, Anne Jansen, Anne de Jong, Ashley Nijveld, Valerie Beuker, Anniek Dasselaar, Jana Sportel, Job Sportel en Henk van Goor starten. Voor de meeste van hen was het de eerste keer in zo’n mooi zwembad en met zo’n sterk deelnemersveld.  Henk van Goor is, heel knap, 3e geworden op de 50 schoolslag.

Zondag mochten Mart Beuker,  Bart Bos, Luuk Bos, Reno ter Buurkes, Bart Goos, Joost Kenkhuis, Quinten Lorkeers en Mette Stoelhorst starten.  Allen hebben goed gezwommen met veel persoonlijke records.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *