Andere opzet Rommelmarkt en Veiling bij AmicitiaOp zaterdag 9 juni 2018 wordt weer de jaarlijkse rommelmarkt en veiling van korfbalvereniging Amicitia gehouden. Het is traditioneel een geweldige festiviteit in Vriezenveen, met duizenden bezoekers, die al heel wat jaren op het programma staat.

Dit jaar kiest de vereniging voor een andere opzet, zowel bij het ophalen van de spullen als op de dag van de rommelmarkt zelf. Vanwege een wedstrijdprogramma in het weekend voorafgaand aan de rommelmarkt en veiling wordt er alleen van maandag 4 juni tot en met woensdag 6 juni spullen opgehaald in de grote woonwijken van Vriezenveen. Voor de andere straten en wijken kunnen de inwoners via email opgeven dat spullen klaarstaan en dan worden die door de vrijwilligers van Amicitia opgehaald. Mocht u nu al spullen hebben klaarstaan, dan kunt u dat al doorgeven via rommelmarkt@amicitia.nu.

Er worden dit jaar ook beslist geen grote spullen meer meegenomen zoals (kunststof) meubelen, kasten en tafels, bedden, surfplanken en bloempotten. Amicitia verzoekt iedereen alleen complete goederen mee te geven, die nog enige waarde hebben en verkoopbaar zijn. Over ophalen en routes wordt iedereen nog geïnformeerd via de huis- aan huis bladen en de sociale media.

Op 9 juni tijdens de rommelmarkt zullen de spullen op de kramen overzichtelijker uitgestald worden zodat iedereen sneller en beter hun nieuwe aankopen kunnen vinden.

Amicitia stelt het alvast zeer op prijs, dat u uw spullen ter beschikking stelt voor de rommelmarkt en veiling. Wij zien u graag terug op zaterdagmiddag 9 juni vanaf 12 uur. Dan gaan de poorten open en start de Rommelmarkt en Veiling 2018 bij Amicitia.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *