OPEN HUIS, kom jij ook bij Ondernemershuis Twenterand?

Ook voor jezelf beginnen? Het Ondernemershuis Twenterand aan de Weitzelweg 6 in Vriezenveen houdt op donderdag 17 mei van 16.00 tot 19.00 uur een open huis voor startende ondernemers, lokale ondernemers en andere belangstellenden. Misschien twijfel je om voor jezelf te beginnen. Dan is dit een mooi moment om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen.

Momenteel huren twaalf ambitieuze ondernemers uit de gemeente Twenterand ruimte of een werkplek in het Ondernemershuis. De tijd van kantoor aan huis is voor hen voorbij. Ze willen doorgroeien en daarbij hoort een professionele omgeving, maar een eigen kantoorpand is voor de meesten nu nog een stap te ver.

Tijdens het open huis laten de zittende ondernemers niet alleen hun (nieuwe) werkplek zien, maar vertellen ze ook hoe de gebundelde krachten van dit gezamenlijke kantoor hen inspireren en helpen de vleugels verder uit te slaan. Ben je al vaker in het Ondernemershuis geweest? Dan zien wij je deze middag graag vanaf 17.00 uur op de netwerkborrel in het Ondernemershuis. We zouden het gezellig vinden wanneer we je op donderdag 17 mei mogen begroeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *