Run for Food bij de Twenterand Run!

Voor elk kind dat meedoet aan de Twenterand Run op 1 vrijdag juni doneert Rabobank Noord en West Twente een zak appels aan stichting Manna. Stichting Manna deelt deze appels dan uit aan gezinnen in Twenterand die dit goed kunnen gebruiken.

Elke avond gaan wereldwijd 800 miljoen mensen met honger naar bed. Niet alleen ver hier vandaan, maar ook bij ons om de hoek. Rabobank wil een bijdrage leveren aan het voedselprobleem. En de bank begint hier, dichtbij huis, met kleine initiatieven als Run for Food.

Per kind dat meedoet aan één van de drie kidsruns bij de Twenterand Run doneert Rabobank één zak appels aan stichting Manna. Hoe meer kinderen er meedoen, hoe meer vers fruit er naar stichting Manna gaan. Stichting Manna zorgt er vervolgens voor dat deze appels op de juiste plek terecht komen. Bij gezinnen waar vers fruit op tafel niet vanzelfsprekend is.

Inschrijven voor de Twenterand Run op 1 juni kan via www.twenterandrun.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *