Aanstaande zondag: Laatste thuiswedstrijd Sportlust 1

Ons eerste elftal speelt zondag alweer de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen. LSV Lonneker komt naar sportpark De Bosrand voor de op-één-na-laatste wedstrijd van de competitie. Volgende week volgt nog een uitwedstrijd tegen De Tubanters 1897 in Enschede. Zeer waarschijnlijk volgt echter nog een nacompetitie voor onze jongens, waarin ze degradatie uit de 4e klasse moeten afwenden.

Sportlust heeft nog een hele kleine kans om zich rechtstreeks veilig te spelen. Dan moet er zondag tegen LSV Lonneker sowieso gewonnen worden, maar moeten FC Berghuizen en De Tubanters hun wedstrijd zondag ook verliezen. Het verschil met FC Berghuizen (na hun late gelijkmaker afgelopen zondag) is 4 punten en het verschil in het voordeel van De Tubanters is 5 punten. Beide ploegen moeten ingehaald worden om zeker te zijn van nog een jaar 4e klasse. Anders volgt een nacompetitie van 1 of 2 thuiswedstrijden op de zondagen 10 en 17 juni.

Mochten we de nacompetitie tóch nog weten te ontlopen dan is dit de laatste thuiswedstrijd van spelers en begeleiding. Trainer Gerard Kocks gaat na dit seizoen aan de slag gaat bij Juventa’12 in Wierden. Gerjan Hankamp stopt na 10 jaar als leider en gaat zich meer richten op de Mini’s, die steeds harder groeien. Ook  nemen we afscheid van drie spelers. Jesper de Jager keert na 1 seizoen Sportlust weer terug naar vv Kloosterhaar, Lennard de Leeuw stopt na 1,5 seizoenen in het geelblauw en aanvoerder Tom Uitzetter heeft na 17 seizoenen in het 1e elftal aangegeven te stoppen als keeper.

Sportlust 1 en LSV Lonneker trappen zondag om 14.00 uur af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *