Old Stars Twenterand ambassadeurs van het wandelvoetbal

 

In de gemeente Hardenberg wil men ook het wandelvoetbal ook introduceren. De Old Stars Twenterand Twenterand lieten op woensdagmiddag 16 mei op het kunstgras van de Boshoek van HHC Hardenberg hun favoriete spelletje zien. Ad Voortman legde daarbij de spelregels uit en duidelijk werd dat rennen, schieten boven heuphoogte en lichamelijke contact uit de boze zijn. Wat blijft is leuk combinatievoetbal in wandeltempo, waarbij winnen als vanouds voldoening schenkt. Wat zeker ook telt is de sportieve beweging en het genoeglijk samenzijn van de 60-plussers, waarbij de gezellige derde helft ook scoort. Fysiotherapie en Ergotherapie De Haere is nauw betroken bij de introductie van het wandelvoetbal in de verschillende kernen van de gemeente Hardenberg. Op De Boshoek beloonden de aspirant-Old Stars hun sportieve leeftijdgenoten uit Twenterand met een klaterend applaus voor de vlotte demonstratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *