Volop voetbalplezier op de Bosrand bij Vroomshoopse Boys

 

Het is een jaarlijks voetbalfeest: de spelers van Vroomshoopse Boys 1 tegen de F-pupillen, tegenwoordig Jeugd 0nder 9 genoemd. Het kluitjesvoetbal was er volop en de spelers van de A-selectie hadden vaak ware hordes achter zich aan onder het motto “Ren je rot”. Gescoord werd er volop maar de uitslag deed er eigenlijk niet toe. Er was volop voetbalplezier op het hoofdveld van de Bosrand. Veel ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s juichten met name de jonge Boys-pupillen toe, die een heerlijke avond beleefden tegen hun voetbalhelden. Clubscheidsrechter Jeroen Geerdink leidde op een onberispelijke en tevens ludiek wijze deze voetbalontmoeting tussen jong en wat ouder van Vroomshooopse Boys.

Prachtige foto’s van Erwin Heuver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *