Vierdaagse Vroomshoop 18-22 juni ’18

 

Maandag 18 Juni start de 2e editie van de vierdaagse Vroomshoop. Het aantal deelnemers is nu al meer dan vorig jaar en de organisatie verwacht bij de start ook nog inschrijvingen. De weersvooruitzichten zijn goed en door maandenlange voorbereidingen staat alles klaar om maandag te starten.

Er is elke avond weer een thema bedacht en daarom om heen leuke acties en activiteiten. Ook zijn de routes weer aangepast zodat er variatie blijft.  Vele sponsoren hebben geholpen om  de kosten zo laag mogelijk te houden en iedereen weer te voorzien van gratis drinken en een versnapering.  Het bestuur is hier erg blij mee en willen dan ook alle sponsoren nogmaals bedanken via deze weg,  dankzij hen kunnen meer dan 1200 lopers genieten van de unieke sfeer die 4 dagen lang in het dorp hangt.  Elke avond zullen er foto’s gemaakt worden en ook zal er gefilmd worden met een drone. Deze beelden zulke elke avond op de facebookpagina worden geplaatst, dus houd deze in de gaten.

Hieronder het programma voor elke avond, met de te lopen routes.  We hopen dat mensen langs de route gaan staan of in de tuin gaan zitten om zo de lopers aan te moedigen en te zorgen voor nog meer gezelligheid onderweg.

Start elke avond 18.10 uur  10km,  18.30 uur 2, 5km,   18.45 uur  5km.  Laatste mogelijk tot starten is 19.00 uur.

Maandag start met een puzzelavond, op de achterkant van het routeboekje zit een vragenlijst die onderweg ingevuld kan worden, en ingeleverd kan worden bij Het Punt bij het afstempelen.  Hiermee zijn leuke prijzen te winnen.

Dinsdag is het muziekavond, langs de route staan op diverse plekken dansgroepen, live muziek, zangers, de Harmonie, accordeonspelers en natuurlijk de Delta Piraat.  Lopers kunnen zelf live op de radio een zelf bedacht liedje spelen of zingen. De mooiste inzendingen worden beloond met een prijs.  De lopers mogen hun (zelf gemaakte) instrumenten meenemen tijdens deze avond, om zelf ook muziek te kunnen maken tijdens het lopen. Blokfluiten, trommels of zelf potten en pannen alles is toegestaan! Wilt u mee helpen , zet dan langs de route een radio buiten neer voor nog meer sfeer!

Woensdag is er een rustdag

Donderdag mogen alle lopers een spandoek meenemen, deze kunnen ze maandag avond gratis ophalen, bij het afstempelen en dan zelf versieren of maken. De leukste spandoeken verdienen een prijs, onderweg zal een jury gaan kijken wie in aanmerking komt voor deze prijs.

Vrijdagavond is het feest! Op het plein zijn allerlei activiteiten te doen, schminken, dj, badmeester Beulhakker gaat “tatoeëren “, er zijn mascottes aanwezig, springkussens en iedereen mag verkleed komen.  Prins carnaval en zijn adjudant van De Smoezen gaan hoogstpersoonlijk alle verklede lopers beoordelen en een winnaar uitkiezen. Zij zullen langs de route te vinden zijn. Dus trek je leukste outfit uit de kast en zorg dat je goed opvalt.

Alle prijswinnaar zullen bekend gemaakt worden op vrijdagavond nadat alle lopers zijn binnengekomen. De eerste lopers worden terug verwacht rond 19.30 uur bij het Punt, waarbij iedereen op het plein zal worden onthaald, de lopers komen via de “oude Stobbe” kant het plein op, waarbij ze onder de finish boog door gaan en daar worden ze onthaald op het podium en krijgen ze hun medaille.

Routes alle avonden.

Maandag 2,5 km

Start bij “het Punt” vertrek richting Julianastraat en sla rechtsaf, sla linksaf naar Wilhelminastraat, sla linksaf naar Hammerweg, sla rechtsaf naar Wingerd, sla linksaf naar Bremlaan, sla rechtsaf naar Gagelhof, sla rechtsaf naar Meidoornlaan, sla linksaf naar Wingerd, sla rechtsaf naar Lindelaan, sla rechtsaf naar Dreef, sla rechtsaf naar Hammerstraat, sla linksaf naar de Koele, sla rechtsaf naar Julianastraat, sla linksaf naar Burgemeester Koetjestraat, EIND

Maandag 5 km

Start bij “het Punt” vertrek richting Stobbelaan en sla linksaf, vervolg de weg door het Tunneltje en sla linksaf naar aan ’t Spoor, sla linksaf naar de Nijverheid, sla linksaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar Wilhelminastraat, sla linksaf naar Hammerweg, sla rechtsaf naar Wingerd, sla linksaf naar Bremlaan, sla linksaf naar Braamhoek, sla rechtsaf naar Vogelkers, sla rechtsaf naar Kamperfoelie, sla rechtsaf naar Meidoornlaan, sla linksaf naar Wingerd, sla rechtsaf naar Lindelaan, sla rechtsaf naar Dreef, sla rechtsaf naar de Kamp, sla linksaf naar Dreef, sla rechtsaf naar de Opgang, sla rechtsaf naar Noorderweg, sla linksaf naar Tonnendijk, sla linksaf naar het Blokje, sla linksaf naar Schoolstraat, sla rechtsaf naar Hammerstraat, sla linksaf naar de Koele, sla rechtsaf naar Julianastraat sla linksaf naar Burgermeester Koetjestraat, EIND

Maandag 10 km

Start bij “het Punt” vertrek richting de Stobbelaan en sla linksaf, vervolg de weg door het Tunneltje en sla linksaf naar aan ’t Spoor, sla linksaf naar de Nijverheid, sla linksaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar Wilhelminastraat, sla linksaf naar Hammerweg, steek de rotonde recht over, sla op de volgende rotonde rechtsaf naar Hoekweg, vervolg je weg rondom de vijver richting de 2e Blokweg, sla rechtsaf naar Geerdijk, sla rechtsaf naar 1e Blokweg, sla rechtsaf naar Lindelaan, sla linksaf naar Nieuwstraat, sla linksaf naar Wingerd, sla linksaf naar Bremlaan, sla linksaf naar Braamhoek, sla rechtsaf naar Vogelkers, sla rechtsaf naar Kamperfoelie, sla linksaf naar Meidoornlaan, sla linksaf naar Wingerd, sla rechtsaf naar Lindelaan, sla rechtsaf naar Dreef, sla rechtsaf naar de Kamp, sla linksaf naar Dreef, sla rechtsaf naar de Opgang, sla rechtsaf naar Noorderweg, sla linksaf naar Tonnendijk, sla linksaf naar het Blokje, sla linksaf naar Schoolstraat, sla rechtsaf naar Hammerstraat, sla linksaf naar de Koele, sla rechtsaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar Bernhardstraat, sla linksaf naar Nassaustraat, sla linksaf naar Koningin Beatrixlaan, sla linksaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar Burgermeester Koetjestraat, EIND

 

Dinsdag 2,5 km

Vertrek bij “Het Punt” richting de Stobbelaan en sla rechtsaf, steek rechtover naar Plantsoen, sla rechtsaf Churchillstraat in, sla linksaf naar Julianastraat, sla linksaf naar Johan Friso straat, steek rechtover naar Plantsoen, sla rechtsaf naar Plantsoen, sla linksaf naar Linderveld, sla linksaf naar  de Bevert , sla linksaf naar Prins Clausstraat, sla rechtsaf naar Plantsoen, sla linksaf naar Plantsoen, sla rechtsaf naar Churchillstraat, sla linksaf naar Flierakkers, sla linksaf naar Linderflier, sla rechtsaf naar Stobbelaan, sla linksaf naar Burgermeester Koetjestraat, EIND

Dinsdag 5 km

Vertrek bij “Het Punt” richting Julianastraat en sla linksaf, sla rechtsaf naar Marijke straat, sla linksaf naar Willem de zwijgerstraat, steek rechtover naar Frederik hendrikstraat, sla linksaf naar van Stolberglaan, sla rechtsaf naar Koninginneweg en direct linksaf naar Bosweg, volg de Bosweg naar de Flierdijk en sla linksaf, steek rechtover naar de Julianastraat, sla rechtsaf naar Johan Frisostraat, steek rechtover naar Plantsoen, op de t-splitsing rechts (richting Linderveld), sla linksaf naar Linderveld, sla linksaf naar de laatste zijstraat (prinsclausstraat), steek rechtover naar Constantijnstraat, weg volgen, sla linksaf naar Plantsoen, sla linksaf naar Prins Clausstraat, sla linksaf naar Bevert, sla linksaf naar Linderflier, sla linksaf naar Bijvank, sla rechtsaf naar Churchillstraat, sla rechtsaf naar Flierakkers, sla linksaf naar Linderflier, sla bij de verkeersregelaars linksaf naar Plantsoen, sla bij de brandweer rechtsaf naar Kareldoormanlaan, sla linksaf naar Linderflier, sla rechtsaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar burgermeester Koetjestraat, EIND

Dinsdag 10 km

Vertrek bij “Het Punt” richting Julianastraat en sla linksaf, sla rechtsaf naar koningin Beatrixlaan, sla linksaf naar Hammerweg, op de rotonde rechtsaf naar Hoekweg, bij de vijver links aanhouden, sla linksaf naar de Bunte, sla op de zandpad linksaf naar het zwembad, sla linksaf naar Hammerweg, sla op de rotonde rechtsaf naar president Kennedystraat, sla rechtsaf naar van stolberglaan, sla rechtsaf naar bosweg, sla linksaf naar Koninginneweg, sla rechtsaf naar Boshoek, sla de eerste weg linksaf en ga met de bocht mee naar rechts, 1e weg rechts, neem in de bocht het looppad naar de bosweg en ga linksaf , sla linksaf op het zandpad, sla linksaf naar Flierdijk, sla linksaf naar Koninginneweg, sla rechtsaf naar van Stolberglaan, sla rechtsaf naar Frederik hendrikstraat, sla rechtsaf naar President Kennedy straat, steek rechtover naar Churchillstraat, sla rechtsaf naar plantsoen, sla rechtsaf naar Willem Alexander plein, sla linksaf naar Julianastraat, sla linksaf naar Johan Friso straat, sla rechtsaf bij de 2e zijstraat van het plantsoen, sla linksaf naar Linderveld, sla linksaf naar de laatste zijstraat (prinsclausstraat) ,steek recht over naar de Constantijnstraat, weg volgen, sla linksaf naar Plantsoen, sla linksaf naar Prins Clausstraat, sla rechtsaf naar Bevert, sla linksaf naar Linderveld, bij het kanaal linksaf naar Linderveld, vervolg weg op Zwolsekanaal, sla linksaf naar Linderflier, sla linksaf naar Bijvank, sla rechtsaf naar Churchillstraat, sla rechtsaf naar Flierakkers, linksaf naar Linderflier, bij de verkeersregelaars linksaf naar Plantsoen, sla bij de brandweer rechtsaf, sla rechtsaf naar Kareldoormanlaan, sla linksaf naar Linderflier, sla rechtsaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar burgermeester Koetjestraat, EIND

 

Donderdag 2,5 km

Vertrek bij “Het Punt” richting de Julianastraat en sla rechtsaf, sla rechtsaf naar de Nijverheid, sla linksaf bij de verkeersregelaars naar de Nijverheid, sla linksaf naar de Stationslaan, sla rechtsaf naar Hoofdstraat, sla rechtsaf naar Zwolsekanaal, sla rechtsaf bij huisnummer 14 naar de Prinsenkamp, steek over naar aan ’t spoor, sla linksaf naar de nijverheid, sla linksaf naar Julianastraat, sla linksaf naar burgermeester Koetjestraat, EIND

Donderdag 5 km

Vertrek bij “Het Punt” richting de Julianastraat en sla linksaf, sla linksaf naar Linderflier, sla linksaf naar Stobbelaan, loop door het tunneltje naar Stationslaan, sla rechtsaf naar Hoofdstraat, sla linksaf op de Puntbrug naar Europa singel, steek linksaf de brug over naar de Hondsdraf, sla rechtsaf naar Kruidenlaan, sla linksaf naar Helmkruid, sla linksaf naar Penningkruid, sla linksaf naar Watermunt, sla rechtsaf naar Kruidenlaan, sla linksaf naar Oranjestraat, sla rechtsaf op de puntbrug naar de Hoofdstraat, sla linksaf naar Prinsenkamp, sla rechtsaf naar Stationslaan, sla linksaf naar de Nijverheid, sla linksaf naar Julianastraat, sla linksaf naar Burgermeester Koetjestraat, EIND

Donderdag 10 km

Vertrek bij “Het Punt” en sla linksaf naar de Julianastraat, sla linksaf naar Linderflier, sla linksaf naar Stobbelaan, vervolg je weg onder het tunneltje naar Stationslaan, sla rechtsaf naar Hoofdstraat, sla linksaf naar Europa singel, sla linksaf naar Tonnendijk, sla linksaf naar Oranjestraat, sla linksaf bij huisnummer 42 richting de Kruidenlaan, loop rechts om de speeltuin, ga naar drinkpunt, vervolg weg richting de Watermunt, sla linksaf naar Penningkruid, sla linksaf naar Hoefblad, sla rechtsaf naar Kruidenlaan, vervolg je weg op Kruidenlaan richting Oranjestraat en sla linksaf, sla rechtsaf op de Puntbrug richting Zwolsekanaal, sla linksaf op de kleine Puntbrug rechtdoor naar de Vierzonenweg op, sla linksaf naar Separatiepunt, steek recht over naar Zwolse kanaal, sla linksaf naar Kolkmanweg, sla rechtsaf naar de Sluis, op de t-splitsing links, sla rechtsaf naar Zwolse kanaal, sla linksaf bij huisnummer 14 richting Prinsenkamp, sla rechtsaf naar Stationslaan, sla linksaf naar de Nijverheid, sla rechtsaf naar Meulenbelt, sla linksaf naar Hoofdstraat, sla linksaf naar Julianaplein, weg vervolgen op Julianastraat, sla linksaf naar Burgermeester Koetjestraat, EIND

 

Vrijdag 2,5 km Vertrek bij “Het Punt” en sla linksaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar koningin Beatrixlaan, sla linksaf op de rotonde naar Hammerweg, sla rechtsaf naar Beukenhoek, sla linksaf naar Esdoornlaan, sla linksaf naar de Elzen, sla rechtsaf naar de Platanen, rechts aanhouden naar de Elzen, sla rechtsaf naar Hoekweg, sla linksaf naar Wilgenhoek, sla rechtsaf naar Heidehoek, sla rechtsaf naar Hoekweg, steek schuin over naar de Eikelaars, sla linksaf naar Esdoornlaan, sla rechtsaf naar Beukenhoek, sla linksaf naar Hammerweg, sla op de rotonde rechtsaf naar Koningin Beatrixlaan, sla linksaf naar Julianastraat,  steek over bij de verkeersregelaars, volg de asfaltweg rechts langs de Irenekerk, ga om het gezondheidscentrum De oranjehoek heen , en dan om het Flierborg heen, loop richting de “oude Stobbe” en loop dan richting het plein van het Punt , EIND

Vrijdag 5 km

Vertrek bij “Het Punt” en sla linksaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar koningin Beatrixlaan, steek de rotonde rechtover naar Wingerd, sla linksaf naar vogelkers, sla linksaf naar braamhoek, sla linksaf naar bremlaan en sla direct rechtsaf naar Gagelhof, sla linksaf naar meidoornlaan, sla rechtsaf naar de seringen, sla linksaf naar Nieuwstraat, sla rechtsaf naar Esdoornlaan, sla linksaf naar Beukenhoek, sla rechtsaf naar de Elzen, sla linksaf naar de Platanen, sla rechtsaf naar de Elzen en direct rechtsaf naar Kastanjehoek, sla rechtsaf naar Hoekweg, sla rechtsaf naar Esdoornlaan, sla linksaf naar Eikelaars, volg het looppad naar het rustpunt, sla bij de vijver linksaf naar de Hoekweg, sla linksaf naar Heidehoek, sla rechtsaf naar Wilgenhoek, sla linksaf naar Wilgenhoek, sla rechtsaf naar het looppad, sla linksaf naar de Bunte, sla linksaf naar de Zandweg naar het zwembad, sla linksaf naar Hammerweg, sla op de rotonde rechtsaf naar President Kennedy straat, sla linksaf naar Julianastraat, steek over bij de verkeersregelaars, volg de asfaltweg rechts langs de Irenekerk, ga om het gezondheidscentrum De oranjehoek heen , en dan om het Flierborg heen, loop richting de “oude Stobbe” en loop dan richting het plein van het Punt , EIND

Vrijdag 10 km

Vertrek bij “Het Punt” en sla linksaf naar Julianastraat, sla rechtsaf naar Marijke straat, sla linksaf naar Willem de zwijgerstraat, sla rechtsaf naar Maurits straat, sla rechtsaf naar van stolberglaan, sla linksaf naar van stolberglaan 2-14, sla rechtsaf naar dillenburgstraat, sla linksaf naar Nassau straat, steek recht over op Nassau straat, sla linksaf naar Emmastraat, ska rechtsaf naar Wilhelminastraat, sla linksaf naar Julianastraat, sla linksaf naar de koele, sla rechtsaf naar Hammer straat, sla linksaf naar Noorderweg, sla linksaf naar lindelaan, sla linksaf naar wingerd, sla rechtsaf naar Vogelkers, sla linksaf naar Kamperfoelie, sla linksaf naar Meidoornlaan, sla linksaf naar de Seringen, sla linksaf naar Nieuwstraat, sla rechtsaf naar Esdoornlaan, sla linksaf naar Beukenhoek (paadje), sla rechtsaf naar Hammerweg, sla op de rotonde rechtsaf naar Hoekweg, sla rechtsaf naar de Elzen, sla linksaf naar de Platanen, sla linksaf naar de Elzen, sla linksaf naar Esdoornlaan, sla rechtsaf naar Eikelaars 14-34, sla linksaf naar looppad en rustpunt, rechts en gelijk oversteken naar Hoekweg, loop links langs de vijver naar de Bunte, sla rechtsaf naar Vroomshoops weg, sla linksaf naar Dennenweg, loop naar Partycentrum de Zandstuve ( drinkpunt), loop terug en sla rechtsaf naar Dennenhofweg, sla linksaf naar Bosweg, volg het fietspad langs het bos, sla linksaf naar van Stolberglaan, sla rechtsaf naar President Kennedy straat, sla linksaf naar Julianastraat steek over bij de verkeersregelaars, volg de asfaltweg rechts langs de Irenekerk, ga om het gezondheidscentrum De oranjehoek heen , en dan om het Flierborg heen, loop richting de “oude Stobbe” en loop dan richting het plein van het Punt , EIND

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *