Stichting Aquapark de Zandstuve Vroomshoop krijgt steeds meer voorzieningen

 

SAMSUNG CSC

De nog jonge stichting Aquapark de Zandstuve Vroomshoop heeft onlangs het aanbod voor de bezoekers weer uitgebreid. Er is een groot schaduwdoek aangebracht en er zal er binnenkort nog één volgen. Ook zijn vier grote parasols aanstaande met dank aan Gerrits Tuinmeubelen. De stormbaan werd afgelopen week weer te water gelaten en dat zorgde voor veel speel- en zwemplezier in het vijftig meter bassin van De Zandstuve.

Een nieuw sponsorableau laat zien dat de stichting Aquapark de Zandstuve Vroomshoop daadwerkelijk wordt gesteund door vele ondernemingen. Er zijn nu concrete plannen voor de realisatie van een koffiecorner en op de plank ligt tevens een plan voor een grote glijbaan. Daarvoor moet echter nog fiks worden gespaard, omdat een dergelijke voorziening een grote investering vergt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *