Sportlust 35+ verdedigt titel met verve

Afgelopen vrijdag was de laatste 35+ avond van deze reeks. De organisatie van deze laatste competitieronde was in handen van Sportlust, dat ook nog kans maakte op het kampioenschap. Het werd een spannende avond. Om kampioen te worden moest Sportlust op deze avond nog wel een aantal punten scoren. In de eerste wedstrijd tegen Daarle werd direct een grote stap in de goede richting gezet. Ze wonnen met 5-0! In de tweede wedstrijd tegen ASV’57 moest het kampioenschap binnen gehaald worden. Het was even spannend, maar uiteindelijk werd ook deze tweede wedstrijd gewonnen (2-1) en werd daarmee ook het kampioenschap in de onderlinge 35+ competitie gepakt.

Volgend seizoen organiseert Sportlust in samenwerking met omliggende verenigingen opnieuw een 35+ competitie. Dan willen ze graag in nieuwe tenues de titel gaan verdedigen. Geïnteresseerde bedrijven mogen zich melden om onze 35-plussers in het nieuw te steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *