Versterking voor de selectie van Amicitia

Afgelopen week heeft Kim Jansen bekend gemaakt dat zij zal terugkeren in de selectie van Amicitia. De afgelopen seizoenen speelde Kim in het shirt van AKC Almelo. Kim heeft de jeugd van Amicitia doorlopen en heeft in het verleden onder andere bij Dos WK uit Enschede gespeeld.

Ook Richard Botter zal de selectie van Amicitia komen versterken. Richard komt over van HHV uit Hollandscheveld. Richard heeft jaren in het eerste gespeeld en wil komend seizoen graag zijn kwaliteiten op een hoger niveau laten zien.

De technische commissie is blij dat de ervaring van deze spelers voor komend seizoen aan de selectie kan worden toegevoegd. De technische commissie is wel blijvend op zoek naar heren die de selectie verder willen versterken. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met Amicitia via tc@amicitia.nu.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *