Rieju-brommer gestolen uit achtertuin in Westerhaar

Westerhaar-Vriezenveensewijk, 6 augustus 2018
In de nacht van zondag op maandag is er een Rieju-brommer gestolen uit de achtertuin van een woning van de ouders van de 17-jarige eigenaar van deze kostbare brommer. De brommer waar hij meer dan 200 tot 300 uur aan sleutelde stond in een afgeschermde tuin vertelde de eigenaar tegen de Tc Tubantia. Maandagochtend werd de eigenaar met een vreemd gevoel wakker, waarna hij later opmerkte dat zijn brommer was verdwenen. De buren hebben rond half vier in de nacht twee personen gezien in de straat. Enige tijd later werden de personen opnieuw gezien met de Rieju-brommer in de hand. Aan het einde van de straat werd de brommer gestart waarna deze spoorloos verdween.

De eigenaar heeft maandag aangifte gedaan bij de politie en hoopt dat de brommer snel word gevonden. De brommer is voorzien van diverse stickers van o.a. een motorclub uit Duitsland en een brommerclub. Naast deze opvallende stickers heeft de brommer een blauw met wit frame en het kenteken FD-82-6J .

Heeft u in de nacht van zondag op maandag deze opvallende Rieju-brommer gezien in Westerhaar of omgeving? Ziet u de brommer op een andere locatie? Of heeft u andere informatie die naar de dader(s) leidt van deze diefstal? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *