Politie maakt werk van levensgevaarlijke inhaalactie op de N36

Rheezerveen, 16 augustus 2018
De politie heeft vandaag bekend gemaakt werk te gaan maken van de levensgevaarlijke inhaalactie op de N36 waarvan de beelden nu overal op internet te zien zijn. De politie is op zoek naar de vrachtwagenchauffeur die op een levensgevaarlijke manier een andere vrachtwagen inhaalde. Deze gevaarlijke inhaalactie gebeurde op de N36 ter hoogte van Rheezerveen.

Op het filmpje dat rond gaat op internet is te zien hoe een vrachtwagen met buitenlands kenteken een andere vrachtwagen in een bocht inhaalt over een doorgetrokken streep. Op dat moment komt er een auto tegemoet, die de vrachtwagen nog maar net kan ontwijken.

 

De politie is op zoek naar beide vrachtwagenchauffeurs en de filmer van deze inhaalactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *