De 200 van het Oosten!

 

Op zaterdag 15 september organiseren Skeelerclub Twenterand en Skeelervereniging Rijssen dé KNSB 200 km toertocht van 2018. De deelnemers volgen in één gesloten peloton een prachtige route door Overijssel en worden op 7 rustpunten voorzien van voldoende voeding en drinken.

De start is om 6.30 uur vanaf de vernieuwde skeelerbaan aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen en om ca. 18.30 uur komen de deelnemers met 200 km ‘in de benen’ hier weer terug. Er is ook een mogelijkheid om in de ochtend of in de middag 100 km mee te rijden. Kijk voor meer info hierover op de site van de clubs.

Inmiddels zijn aanmeldingen vanuit het hele land binnen en ook de eerste Belgen en Fransen staan op de lijst. Alle deelnemers dienen zich op de dag zelf vóór 6.15 uur te melden in Vriezenveen voor de definitieve inschrijving.

Na de tocht kan er getoast worden op de opening van de vernieuwde skeelerbaan.

Voor vragen of opmerkingen: de200vanhetoosten@gmail.com of bel Jan Valk op 06-15037440.

Route:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *