Kom zaterdag 22 september naar de Open Manegedagen op de Lourenshoeve

 

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op de Lourenshoeve! Van 10.00 uur tot 16.00 uur openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 

De Lourenshoeve is een 4 sterren manege gevestigd in Den Ham en biedt met plezier manegelessen aan kinderen en volwassenen. Met de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

 

Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden in de eerste week van de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedagen uitstekend op aansluiten. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.

 

De Lourenshoeve is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

 

De Lourenshoeve, Flierdijk 1, 7683 RA Den Ham, www.lourenshoeve.nl, tel: 0546-672950

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *