Krachtregie geeft jongvolwassen meiden meer zelfvertrouwen

Avedan ‘maatschappelijk werk’ en Zorgsaam Twenterand ‘jongerenwerk’ hebben gezamenlijk het project Krachtregie ontwikkeld. Krachtregie is gericht op jongvolwassen meiden en heeft als doel het zelfvertrouwen te vergroten om zo meer weerbaar te zijn.

In groepsbijeenkomsten leren meiden om hun basisvaardigheden te versterken waardoor ze meer richting kunnen geven aan hun eigen toekomst. Dus ‘Wie ben ik? Waar sta ik? Wat wil ik en Hoe ga ik dat doen?
Tijdens zes bijeenkomsten gaat het om vergroten van het zelfvertrouwen en basisvaardigheden versterken met aandacht voor verschillende leefgebieden zoals wonen, werk, onderwijs, financiën, sociale en interpersoonlijke relaties, recreatie en vrije tijd, zorg/hulpverlening en veiligheid.
In deze groepsgerichte aanpak worden praktische handvatten aangereikt die je basishouding en zelfvertrouwen zullen versterken. Uitgaande van ieders eigen vaardigheden, wensen en kwaliteiten.
De bijeenkomsten starten in november en zullen plaatsvinden op de dinsdagavond. Het project is bedoeld voor meiden uit Twenterand tussen de 18 en 23 jaar. Aanmelden kan tot 19 oktober.  Locatie volgt nog. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelding en informatie via Gonnie Braakman g.braakman@avedan.nl of Sylvia Hollander shollander@zorgsaamtwenterand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *