OASE (Ouders Autisme Steunen Elkaar) samen aan de wandel!

 

 

Evenmens, informele zorg voor elkaar organiseert wandelingen voor OASE.

Binnen OASE worden ouders van kinderen met autisme in contact gebracht met andere ouders van kinderen met autisme. OASE boort de bron van kennis en ervaring van ouders van kinderen met autisme aan. Samen wandelen biedt de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert nieuwe inzichten op.

 

De eerstvolgende wandeling vindt plaats op vrijdag 23 november vanaf de parkeerplaats van restaurant de Sallandse Berg, Grotestraat 285 in Nijverdal. We verzamelen telkens vanaf 9.45 uur, vertrekken om 10.00 uur voor de wandeling. Tegen 11.00 uur zijn we terug om verder in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Bent u ook ouder van een kind met autisme?

Meld u dan aan voor deze ontspannende wandeling bij Evenmens, informele zorg voor elkaar te Nijverdal. U bent van harte welkom! Aanmelden kan bij Herma Spoolder, medewerker OASE bij Evenmens, informele zorg voor elkaar..

E-mail: hspoolder@evenmens.nl of via telefoonnummer 0548-638830

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *