Opkomst Prins Der Smoezen op 10-11 om 22:11 uur!

Zaterdagavond 10 november 2018 opent Carnavalsvereniging De Smoezen uit Vroomshoop het carnavalsseizoen 2018-2019.  Er zal worden afgetrapt met het Prinsenbal.

Het hoogtepunt van deze avond is natuurlijk de presentatie van de nieuwe hoogheid en zijn adjudant. Iedereen brand weer van nieuwsgierigheid over de identiteit van het nieuwe duo. Om je niet onnodig lang in spanning te laten zitten is besloten om de bekendmaking net als vorig jaar een uur naar voren te schuiven. De opkomst van de nieuwe hoogheid zal om 22:11 uur zijn!

De onthulling van het best bewaarde geheim van Twenterand vindt plaats in activiteitencentrum Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop. Iedereen is van harte welkom om het eerste carnavalsfeest van dit seizoen te komen vieren.

Voordat het nieuwe duo zich bekend zal maken wordt eerst nog afscheid genomen van de man die afgelopen jaar de scepter heeft gezwaaid: Prins Erik II (Erik Kok) samen met zijn Adjudant Ferdinand (Ferdinand Slotman).

De entree is gratis voor leden van De Smoezen en € 5,00 euro voor niet-leden. Het Prinsenbal begint om 20.30 uur en de opkomst zal dus om 22:11 uur zijn.

Na deze officiële aftrap van het carnavalsseizoen organiseert C.V. De Smoezen de bekende carnavalsfeesten zoals de gala- avonden op 8 en 9 februari 2019 en het carnavalsweekend van 1 tot en met 4 maart 2019. Meer informatie over hierover is te vinden op de website van De Smoezen, www.desmoezen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *