Andy de Bont nieuwe voorzitter Vrivo

 

Volleybalvereniging Vrivo heeft een nieuwe voorzitter. Na het aftreden van Han Zomer vorig jaar bleef de voorzittershamer een lange tijd onaangeroerd. Met man en macht werd vorig jaar gezocht naar een opvolger, maar tot voor kort zonder succes. Maar op de Algemene Ledenvergadering van Vrivo kon Han de voorzittershamer alsnog overdragen aan de 53-jarige Andy de Bont.

Andy is al een aantal jaar actief binnen Vrivo. Als vaste supporter van zijn twee bij Vrivo spelende dochters raakte hij betrokken bij de club. Hij werd vervolgens benaderd voor het trainen en coachen van teams (vooral dames), maar dit seizoen traint hij samen met Bertus de Jong ook het eerste mannenteam. Andy’s volleybalverleden ligt in Almelo. De MKB-adviseur was ruim 25 jaar actief in o.a. Maësa en Katers. Hij kon zijn passie als volleyballer uitstekend combineren met zijn functie als accountant.

Naast Andy de Bont is ook “veteraan” Erik Smelt toegetreden tot het bestuur. Als algemeen bestuurslid zal Erik bestuurlijke hand- en spandiensten verrichten en het bestuur meer slagkracht bezorgen. Erik is één van de oudste spelende Vrivo-leden en is ook één van de hoofdsponsors van de vereniging.

Vrivo is heel blij met uitbreiding van het bestuur in deze voor de vereniging zeer drukke tijd. De club is betrokken bij de activiteiten van de Stichting Binnensportaccommodaties (Beheer en gebruik semipermanente sporthal), bij het invullen van het horeca-gedeelte van sportcentrum De Stamper èn bij het overleg in het kader van het gemeentelijke project Vitaal sport- en beweegpark ‘Het Midden’. Het bestuur is nu weer op sterkte, zodat het werk weer verdeeld kan worden en niet meer op de schouders van enkele personen terecht komt.

In het kader van haar tomeloze inzet bij veel van de hiervoor genoemde activiteiten is Monique Dragt op voordracht van het bestuur door de ledenvergadering benoemd tot “Vrivoër van het jaar”. Monique, die de afgelopen jaren arbitrage en wedstrijdleiding in haar portefeuille had, vertegenwoordigt Vrivo ook in een aantal externe overlegorganen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *