Kerstmarkt in het Vjenne

Op 7 en 8 December is er tevens de grote Vjenne kerstmarkt met o.a.: oliebollen, waffels, koeken, winter BBQ, curryworst, genoeg drank/eten, gluhwein en warme chocolademelk, leuke stands met kerstspullen en andere decoratie en nog veel en veel meer in het centrum van Vriezenveen en op beide avonden een geweldig feest (waar de entree uiteraard gratis is) in de mega grote feesttent naast de Hema in Vriezenveen (hartje Centrum). De kerstmarkt start op Vrijdag 7 December om 17.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 geopend zijn. Het feest met DJ Rob Toonen start tegen 21.30/22.00 uur in de tent. De kerstmarkt op Zaterdag start om 13.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren, onze feesttent zal tegen 17.00 uur open gaan en de kerstman zal dan tijd hebben voor een foto moment (U kunt zelf deze foto’s maken). In de avond hebben we DJ Smally die de boel zal opzwepen tot ons hoogtepunt namelijk de party act Luftwaffel die een mega show neer gaan zetten!. Zorg dat je beide dagen/avonden aanwezig bent op het kerst festijn in het centrum van Vriezenveen. Ho, Ho, Ho run and party like an idiot op Steven Pig’s Santa Run! Steven Pig loves you all!

Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht en buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *