Kerstconcert Chr. Mannenkoor Vroomshoop

 

Op zaterdagavond 15 december vanaf 20.00 uur geeft het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop een sfeervol Kerstconcert in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Aan het concert werkt mee de bekende Noortje van Middelkoop op panfluit, en ook koorsolist en bariton Albert Wessels levert een belangrijke bijdrage. Het geheel staat zoals altijd onder de voortreffelijke leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman.

Het mannenkoor werkt begin december mee aan een benefietconcert in Papendrecht. Met evenveel enthousiasme hoopt het koor op 15 december, samen met Noortje van Middelkoop en Albert Wessels, een prachtig kerstconcert te geven in thuisbasis Vroomshoop.

Het mannenkoor studeert daartoe een aantal nieuwe nummers in. Dat is bijvoorbeeld het melodieuze ‘All is well’, in een bewerking van Gezinus Veldman. En ook op het ‘Still a Bach Christmas’, gebaseerd op het bekende ‘Air’ van J.S. Bach, wordt druk geoefend. Uiteraard ontbreekt ook het bekende ‘Cantique de Noël’ niet. En ongetwijfeld zal aan het eind van het concert het ‘Stille Nacht’ weerklinken.

De entree bedraagt € 10,- in de voorverkoop bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham; € 12,- aan de zaal, kinderen tot 12 jaar gratis. Kaarten zijn ook per mail/telefoon te reserveren: secretariaat@cmkvroomshoop.nl, telefoon 0546-642191.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *