Bijeenkomst voor lotgenoten met een verlieservaring

Evenmens, Samen verder organiseert op 11 december een bijeenkomst in Twenterand voor lotgenoten met een verlieservaring. Het thema is ‘Ontmoeten’.

Het verlies van een dierbare kan het gevoel geven dat niets er meer toe doet. Toch moet of wil je verder met je leven. Soms weet je het even niet en kun je wel wat steun gebruiken. Misschien is een lotgenotengroep dan iets voor u. De onderliggende herkenning geeft vaak steun, je hoeft er niet alleen voor te staan.

Deze ochtend in Twenterand is bedoeld om samen verder te kijken welke behoefte er bij u is. Wilt u in de toekomst liever meedoen met een wandeling in de buurt of wilt u juist deelnemen in een lotgenotengroep van maximaal 8 deelnemers… De volgende datum wordt dan met u besproken. Op 11 december zijn er geen kosten. Een vrije gift is welkom.

Tijd: 10-12 uur bij de Beuk in Den Ham. Voor verdere ontmoetingen zijn de kosten alleen uw eigen koffie of thee.

Indien mogelijk graag opgeven via: iversmissen@evenmens.nl of telefoon 0548-638830.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *