WVM Oliebollenmixtoernooi Vrivo

In de donkere dagen na Kerst was er voor volleybalvereniging Vrivo weer het jaarlijkse lichtpunt, het Oliebollenmixtoernooi, dat dit jaar werd gesponsord door Witte van Moort. Bij het originele mix-toernooi werden alle Vrivoërs in één grote pot gegooid en daaruit werden gemengde teams gemaakt. Mannen en vrouwen, jeugd en senioren, alles door elkaar. Het toernooi werd in de jaren 70 van de vorige eeuw in mei gestart, maar verhuisde al ver vóór de eeuwwisseling naar december. En het werd qua deelname uitgebreid: familie en vrienden mochten ook inschrijven. Elk jaar heeft het toernooi een thema dit jaar werd het thema “circus” bedacht: “Circus Vrivolini”. Het thema sloeg goed aan, want maar liefst 17 teams namen deel aan het circusfestijn. De teams streden in vier poules om de felbegeerde prijzen en zo vulde De Stamper zich met clowns, acrobaten, gewichtheffers èn (hier mocht het nog wel) circusdieren. De kantine was omgetoverd tot een heuse circustent en daar konden ook de heerlijke oliebollen worden verorberd. Aan het eind van het toernooi mocht voorzitter Andy de Bont in de circustent de prijzen uitreiken. De taarten voor de poulewinnaars waren snel verdeeld en de laatste taart ging naar de best verklede deelnemers. Voor de volledigheid: de poulewinnaars waren “De Winkeltjes”, “Bohemian Smashody”, “Bentheim Clan” en “Voetbalknooiers”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *