Kaartverkoop Forest Hill Festival begonnen met Early Bird week

Op zaterdagavond 22 juni 2019 wordt de 5e editie van het Forest Hill Festival georganiseerd. De mooie locatie is opnieuw de ijsbaan aan de Hammerweg in Vroomshoop. De organisatie heeft flink uitgepakt voor dit jubileum en inmiddels zijn de bekende DJ’s Ran-D en Atmozfears voor de Mainstage gepresenteerd. Voor de Rockstage is Status Quotes bekend gemaakt. Op beide stages gaan afzonderlijk 5 DJ’s en bands spelen op het festival.

De organisatie hoopt opnieuw op veel bezoekers en gezelligheid zoals de vorige edities.

De kaartverkoop is afgelopen vrijdag gestart met een Early Bird week. In deze week, die duurt tot en met 18 januari 2019, kost een kaartje 15 euro. Daarna begint de reguliere kaartverkoop, waarbij een ticket 20 kost. De tickets zijn te bestellen via

www.foresthillfestival.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *