‘Theater terug in de tijd’ in Vriezenveen

Op maandag 18 februari a.s. heeft de commissie Welzijn Ouderen Vriezenveen Marion Wesselink uitgenodigd als gast in de Suite van de Grote Kerk in Vriezenveen. Zij gaat met ‘Theater terug in de tijd” voor humor zorgen. Lachen terwijl men terugkijkt in de tijd.

Veel mensen kijken vaak met een glimlach terug naar hun jeugdjaren. Het is voor velen een mooie ervaring om voorwerpen van ongeveer vijftig tot zestig jaar geleden terug te zien. “Oh, dat hadden wij ook” of “Zo deden wij dat vroeger” en ‘Goh wat leuk was dat toen, hè?”

Wesselink vindt het belangrijk dat mensen kunnen lachen om wat is geweest. Haar credo: Wie van zijn herinneringen geniet, leeft twee keer.”

De middag begint met een kopje koffie/thee en daarna zal Marion Wesselink ons met veel liefde en in gepaste kledij mee terugnemen in de tijd. Daarna is er een korte pauze met tijd voor een consumptie en sluiten we samen de middag af met een bingo.

De zaal is open vanaf 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur. Iedereen is welkom; ingang via de Pastorielaan. Men hoeft zich vooraf niet op te geven.

De commissie welzijn ouderen Vriezenveen organiseert maandelijks een bijeenkomst voor inwoners uit Twenterand. Dit doen ze als vrijwilligers vanuit ZorgSaam Twenterand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *