Badmintonvereniging Twenterand doet mee

Badmintonvereniging Twenterand doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van Rabobank Noord en West Twente. De bank verdeelt 200.000 euro aan de aangesloten verenigingen en organisaties gebaseerd op het aantal verkregen stemmen.

Badmintonvereniging Twenterand wil het geld gebruiken om nieuwe materialen aan te schaffen zoals nieuwe clubshirts en shuttles. Badminton Twenterand is een kleine vereniging van ongeveer 50 leden en daarom is elke bijdrage van groot belang.

Iedereen die lid is van de Rabobank kan drie stemmen uitbrengen via de website van de bank. Stemmen kan vanaf dinsdag 19 maart tot 7 april. Meer informatie op de facebook van Badminton Twenterand of www.badmintontwenterand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *