Wegwerkzaamheden Oosteinde Vriezenveen 11 t/m 28 juni

Van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 28 juni 2019 worden er diverse aanpassingen uitgevoerd aan het straatwerk van het Oosteinde tussen de Horstweg en Geesterenseweg in Vriezenveen. Er worden drie nieuwe versmallingen aangebracht. De wegvakken worden dan niet afgesloten. Er wordt aan één zijde van de weg gewerkt. Het verkeer kan er, met enige hinder, gewoon langs.

We proberen de hinder zoveel mogelijk te minimaliseren. Echter, de werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Het is dus mogelijk dat de werkzaamheden langer duren dan is aangegeven. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Linthorst van de gemeente Twenterand. Hij is te bereiken via (0546) 840 840. Een e-mail sturen kan ook: p.linthorst@twenterand.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *