Andere opzet Rommelmarkt en Veiling bij Amicitia

Op zaterdag 22 juni 2019 wordt weer de jaarlijkse rommelmarkt en veiling van korfbalvereniging Amicitia gehouden. Het is traditioneel een geweldige festiviteit in Vriezenveen, met duizenden verzamelaars, kopers en bezoekers.

Dit jaar kiest de vereniging voor een andere opzet, zowel bij het ophalen van de spullen als op de dag van de rommelmarkt zelf. Vanwege het wedstrijdprogramma in het weekend voorafgaand aan de rommelmarkt en veiling wordt er alleen van maandag 17 juni tot en met woensdag 19 juni spullen opgehaald in de grote woonwijken van Vriezenveen. Voor de andere straten en wijken kunnen de inwoners via email opgeven dat spullen klaarstaan en dan worden die door de vrijwilligers van Amicitia opgehaald. Mocht u nu al spullen hebben klaarstaan, dan kunt u dat nu al doorgeven via rommelmarkt@amicitia.nu.

Er worden ook dit jaar ook beslist geen grote spullen meer meegenomen zoals (kunststof) meubelen, kasten en tafels, bedden, surfplanken en bloempotten. Amicitia verzoekt iedereen alleen complete goederen mee te geven, die nog enige waarde hebben en verkoopbaar zijn. Over ophalen en routes wordt iedereen nog geïnformeerd via flyers en de sociale media.

Wij zien u graag terug op zaterdagmiddag 22 juni vanaf 12 uur. Dan gaan de poorten open en start de Rommelmarkt en Veiling 2019 bij Amicitia op Sportpark het Midden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *