Kaartverkoop Rockin Harmony

Het gaat een geweldig muzikaal feest worden op zaterdag 15 juni in een grote feesttent op Sportpark ‘De Bosrand’ in Vroomshoop. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 12,50 bij Café Kremer, DNNS Fashion of Expert Berkhof. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en gaat als een speer! Dit wil je toch niet missen?


De deuren van de tent zullen om 19:00 opengaan, waarna Rockaholics de avond om 20:00 zal aftrappen. Daarna betreedt NoName het podium. NoName is een elfkoppige band met allerlei bekende muzikanten uit de regio. Beide bands zullen samen optreden met het orkest van De Harmonie Vroomshoop. De voorbereidingen en repetities zijn al in volle gang. Het belooft een spetterende editie te worden; net als voorgaande jaren. Koop je kaartje nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *