Reis massaal mee met vv DETO voor klassebehoud

Nadat we zaterdag een fantastische dag hebben gehad met elkaar in Zeeland, is DETO nog 1 zege verwijderd van klassenbehoud. DETO gaat uitkomen tegen de winnaar van vv Sliedrecht en RODA’46 uit Leusden die op dinsdagavond 11 juni tegen elkaar uitkomen . Locatie is een nog nader te bepalen neutraal terrein ergens in Nederland tussen Sliedrecht of Leusden en Vriezenveen.

Finales…..zijn er om gewonnen te worden. De gedachten gaan al gauw terug naar de finale om promotie naar de topklasse tegen WHC in 2012. Gesteund door 6 supportersbussen, een rode armada aan DETO supporters. Dan is verliezen geen optie.

Zaterdag 15 juni. Weer een finale. Dit keer om klasse behoud voor de hoofdklasse. Een prestatie van formaat van de mannen van Jos van der Veen. Want vergeet niet. Gepromoveerd als nummer 5 van van de 1e klasse, was DETO vooraf de gedoodverfde degradatiekandidaat.

Wat afgelopen zaterdag opviel, was dat onze jongste jeugd ruimschoots vertegenwoordigd was! Jongens en meiden: neem komende zaterdag je teamgenootjes, trainers, ouders, opa’s, oma’s, buren of zelfs de hele buurt mee!!

Laten we de jongens weer net zo’n support geven als destijds . Laten we Vriezenveen en de regio laten zien wie DETO is. Steun onze jongens in deze finale en laten we vele supportersbussen vol krijgen. DOEL IS OM WEDEROM MINIMAAL 6 BUSSEN VOL TE KRIJGEN!! De eerste bus is inmiddels al volgeboekt dus COME ON…d´r an met de lippe! Vuurwerk gegarandeerd!

Tot zaterdag!

Opgeven kan bij Ingrid Kivits: 06 – 83 79 38 64 (WhatsApp)

Kosten zijn € 10,- voor volwassenen en jeugd t/m 16 jaar kan voor € 5,- mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *