Maak kennis met wijkteam Vriezenveen

TMZ laat zich zien tijdens de Dag van de Wijkverpleging


Op donderdag 20 juni stelt wijkteam Vriezenveen (thuiszorg) haar kantoor open voor iedereen die belangstelling heeft. Het wijkteam dat bestaat uit professionele zorgverleners helpt cliënten om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Tussen 12.30 en 15.30 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onder het genot van een kopje koffie of thee geeft een wijkverpleegkundige deze middag uitleg over de mogelijkheden die TMZ te bieden heeft. Er is ook gelegenheid om vrijblijvend uw bloeddruk te laten meten, bloedsuiker te prikken en vragen te stellen.Het TMZ-kantoor bevindt zich achterin het Gezondsheidscentrum Weemelanden (Koningsweg 50, kamer 28).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *