Organisaties Chill & Grill en Het Schuttersfeest slaan handen ineen

In Vroomshoop worden ontzettend veel evenementen georganiseerd, soms zelfs op dezelfde dag. De organisatie van Het Schuttersfeest wou het evenement meer op de kaart zetten. Voorgaande jaren werd Het Schuttersfeest georganiseerd bij de St. Willibrordkerk in Geerdijk maar vanaf dit jaar is dit evenement in een nieuw jasje gestoken.

Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk zet graag in op de verbinding tussen inwoners met hun Chill & Grill, bekend als de voormalige Dorps-BBQ. Beide evenementenorganisaties hebben elkaar gevonden en besloten om de activiteiten samen te voegen. Mensen hoeven dus geen keuze hoeven te maken tussen deze 2 evenementen!

Zaterdag 29 juni 2019 vindt het Chill & Grill meets Het Schuttersfeest plaats vanaf 16:00 uur voor Het Punt in Vroomshoop. Durf jij de uitdaging aan? Wie weet wordt jij Schutterskoning of koningin! Hoog in de lucht hangt een houten vogel waar deelnemers op mogen schieten. De gelukkige man of vrouw die vogel uit de lucht schiet mag zich Schutterskoning(in) 2019 noemen! De kosten voor deelname aan het vogelschieten zijn €7,50.

Bij het Chill & Grill krijg je 4 stukken vlees, onbeperkt salades, stokbrood, saus én een ijsje voor slechts €10,00. Voor de kinderen zijn er pannenkoeken, een stormbaan en een springkussen. Je mag deelnemen aan beide activiteiten maar je kunt je ook aanmelden voor alleen het vogelschieten of alleen de barbecue. Opgave voor beide onderdelen via www.desmoezen.nl/schuttersfeest. Kaarten zijn ook te koop bij DNNS aan de Hammerstraat 2a in Vroomshoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *