Vernieuwde website Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand

De website van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT), onderdeel van ZorgSaam Twenterand, is geheel vernieuwd en bereikbaar via www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Net als bij de oude website is de vrijwilligersvacaturebank een belangrijk onderdeel van de website. Ook is de website nu prima te bekijken via smartphone en tablet.

Naast een nieuwe uitstraling, zijn er voor de gebruikers van de website een aantal veranderingen doorgevoerd, die het gebruik eenvoudiger maken. Zo kunnen contactpersonen van vrijwilligersorganisaties op de nieuwe website zelf hun vacatures beheren via een persoonlijk profiel. Dit houdt in dat ze zelf vacatures kunnen aanmaken, deze kunnen bewerken en weer uit de vacaturebank kunnen verwijderen.

Passend vrijwilligerswerk vinden makkelijker
Voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken is er de toevoeging van een zoekfunctie aan de vrijwilligersvacaturebank. In de zoekfunctie kan worden aangegeven met welke doelgroep iemand wil werken, welk soort vrijwilligerswerk iemand wil doen en in welke plaats. Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen hierdoor makkelijker passend vrijwilligerswerk vinden.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of ben je op zoek naar vrijwilligers namens een organisatie? Aarzel dan niet en ga naar www.vrijwilligerswerktwenterand.nl en maak gebruik van de vacaturebank! Info
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het IVT op maandag van 9.00 tot 11.30 uur en op woensdag van 13.00 tot 15.30 uur, telefoonnummer: (0546) 481 458.
Of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerswerktwenterand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *