Binnenkort worden spullen opgehaald voor de rommelmarkt van TOP

– De jaarlijkse rommelmarkt van korfbalvereniging TOP staat weer voor de deur. De rommelmarkt zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 24 augustus 2019. U bent van harte welkom vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur op de accommodatie korfbalvereniging TOP bij sportpark ‘’de Bosrand’’. De rommelmarkt van TOP is één van de grootste in de regio.

De ophaalmomenten [zie schema] zijn dit jaar op maandagavond 19 augustus, dinsdagavond 20 augustus, woensdagavond 21 augustus en donderdagavond 22 augustus vanaf 18.00 uur. “We willen u wel attenderen op de volgende zaken die we helaas niet mee kunnen nemen: (tuin)meubelen, bloempotten, tegels, surfplanken, witgoed, matrassen en vieze/onverkoop-bare spullen. We hopen dat u hier begrip voor heeft. Oud papier is wel van harte welkom en mag u meegeven tijdens de ophaaldagen” zegt de organisatie. Mochten we u thuis niet aan-treffen en u heeft nog spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u deze als nog brengen tij-dens de ophaalavonden of bel met onderstaand nummer.

Evenals de vorige jaren zal ook de veiling en het Rad van Avontuur weer van de partij zijn. Hiervoor zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand.

Ophaalschema rommelmarkt TOP

Maandag 19 augustus:

Schoolstraat en Tonnendijk (bebouwde kom), Oranjestraat, Europasingel, Helmkruid Krui-denlaan, Kamille, Dille, Rozemarijn, Hondsdraf,Hoefblad,Watermunt, Penningkruid, Vinger-hoedskruid,Vriezenveenseweg, Vierzonenweg, Seperatiepunt, Hoofdstraat, Puntkolk, Zwol-sekanaal beide kanten tot aan spoor, Julianastraat, (v.a het spoor tot Hoofdstr) Julianaplein, Amaliaplein, Hammerstraat, Boegstate, De Nijverheid, De Meulenbelt, Aan ’t Spoor, Stati-onslaan, In de Hoven, Prinsenkamp, De Smidse

Dinsdag 20 augustus:

Noorderweg (bebouwde kom) Opgang, Dreef, De Kamp, Vijverweg, Veenmos, Zonnedauw, Wollegras, Wolfsklauw., Lindenlaan, 1e Blokweg ( bebouwde kom), Vlasakkers, Boekweitak-kers, Leeuwerikhof, Buizerdlaan, Korhoensingel, Kwartelhoek, De Fazant, De Kievit, De Wulp,de Grutto .Wingerd, Gagelhof, Bremlaan, Braamhoek, Vogelkers, de Kamperfoelie, Meidoornlaan, de Seringen, Nieuwstraat, de Eikelaars, Klimop, Esdoornlaan, Eekhof, Berken-hof, de Iepen, Kastanjehoek, de Platanen, de Elzen, Beukenhoek, Hoekweg, Heidehoek, Wil-genhoek, de Bunte (bebouwde kom).

Woensdag 21 augustus:

Churchillstraat, Plantsoen, Constantijnstraat, Clausstraat, Linderveld Bevert, Flierakkers, Bij-vank, Wilhelminastraat, Prins Bernhardstraat, Emmastraat, Kon. Beatrixlaan, Nassaustraat, Dillenburgstraat, Irenestraat, Margrietstraat, Marijkestraat, Willem de Zwijgerstraat, Mau-ritsstraat, Van Stolberglaan,

Donderdag 22 augustus:

Hammerweg Kennedystraat, Fred. Hendrikstraat, Koninginneweg, Bosweg,Boshoek,

Julianastr.v.a het spoor en Flierdijk (bebouwde kom), W.A. plein, Joh. Frisostraat,

W.de Witstraat, Kortenaersplein, Admiraal de Ruiterstraat, Karel Doormanstraat, Linderflier, Oranjeplein, Stobbelaan,

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 – 13381179.

//////////////////////////////////////////////////////////

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *