Techniek workshops voor kids in bibliotheek Vriezenveen

Kom aan het eind van de schoolvakantie naar de maakplaats van de Bibliotheek Twenterand. Maak op een speelse manier kennis met o.a. zelf energie opwekken in één van de Free energy-workshops van Tetem. Een maakplaats is een plek waar je alles kan leren op het gebied van techniek, programmeren en maakprocessen.

Wat kun je doen in de bibliotheek in Vriezenveen? Zaterdag 24 augustus van 10.00 uur tot 11.30 uur een workshop zelfrijdende auto voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Hoe kan je een autootje laten rijden zonder brandstof? Het antwoord op deze vraag ontdek je tijdens deze workshop. Bouw je eigen autootje en zorg ervoor dat deze zelfstandig kan rijden.

Zaterdag 24 augustus van 12.00 uur tot 13.30 uur een workshop propeller/ zonne-energie voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Daag jezelf uit door te experimenteren met zonne-energie. Bouw een zonnecel met losse elektronica onderdelen en stuur daarmee een propeller aan. Lukt het jou om beweging uit de zon te halen?

Doe je ook mee en ervaar hoe je zelf energie kunt opwekken. Meedoen is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden via de agenda op de website van de bibliotheek Twenterand of bel met de bibliotheek in Vriezenveen via 0546-562385. Geef je op voor deze uitdagende en leerzame workshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *