Vriezenveen 650 jaar Vjenne Heroes sporttoernooi

Van maandag 16 tot woensdag 18 september wordt er gestreden om de titel “Vjenne Heroes”.
Op deze drie avonden wordt er een toernooi georganiseerd voor acht deelnemende sportverenigingen. De winnaars van dit toernooi gaan naar huis met de titel “Vjenne Heroes”.

Jeugd- en seniorenteam
Van elke vereniging gaan aan het begin van de avond de (gemengde) jeugdteams strijden om de Vjenne Heroes Cup. Elk team beoefent 6 verschillende sporten in toernooivorm, te beginnen op de maandagavond in de Stamper met volleybal en basketbal, dinsdag voetbal en korfbal bij Amicitia en op woensdagavond waterpolo en gymnastiek in de Stamper. Later op de avond gaan de seniorenteams de strijd aan met elkaar.
De jeugdteams starten om 18.00 uur en de senioren teams om 20.00 uur.

De winnaar krijgt de titel “Vjenne Heroes”
De winnaar is de meest all-round sportploeg van Vriezenveen en zijn voor eeuwig de Vjenne Heroes!
De prijsuitreiking is op vrijdagavond in de feesttent op het Manitobaplein.

Vjenne Heroes met een historisch tintje
Het wordt niet alleen voor de deelnemende teams een leuke en enerverende belevenis, maar is ook voor toeschouwers en supporters vermakelijk om mee te maken. Het idee is namelijk ontstaan vanuit een toernooi met vergelijkbare opzet in de jaren 80 van de vorige eeuw, bedacht en georganiseerd door Freek Becker. Sporters die zich dat nog kunnen herinneren spreken nog steeds van een historische happening. Op de toernooi avonden kunnen de organiserende verenigingen nog demonstraties of clinics geven van hun eigen sport. Judo Kwai zal woensdagavond in de Stamper een demo-training geven. Alle Vriezenveners zijn van harte welkom.

Deelnemende verenigingen zijn: Vrivo, Peatminers, Dos 37, Deto, Amicitia, VZPC, SWCT, KEV en de Sportfabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *