Techniek workshop met VR bril voor kids in Vroomshoop!

Kom aan het eind van de herfstvakantie naar de maakplaats van de Bibliotheek Twenterand, dit keer in Vroomshoop. Bouw samen een virtuele wereld! Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Wie heeft de beste ideeën voor een virtuele wereld? Kom langs om te experimenteren met Virtual Reality. Kinderen tussen de 8-10 jaar gaan voorgeprogrammeerde objecten plaatsen in deze virtuele omgeving.

Waar en wanneer?

Op zaterdag 26 oktober van 9.30 uur tot 11.00 uur of van 11.30 tot 13.00 uur in de bibliotheek in Vroomshoop in Het Punt.

Geef je op voor een van de twee workshops en ervaar hoe je zelf een virtuele wereld kunt bouwen. Meedoen is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden via de agenda op de website van de bibliotheek Twenterand of bel met de bibliotheek in Vroomshoop via 0546-641352

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *