Vrivo vrouwen ontsnappen aan setverlies

Met opnieuw speelsters van MA1 op de bank speelde VRIVO thuis tegen Wevo 2. Het jonge Weerselose team werd vanaf het begin serverend onder druk gezet en kwam daar niet echt onderuit. Maar Wevo had ook een aantal goede serveersters, die het de VRIVO-passlijn knap moeilijk maakten. Maar het bleef bij een enkele lange opslagserie tegen en VRIVO hield stand. Na de krappe winst in de 1e set (25 – 21) ging het in de 2e een stuk gemakkelijker. En weer dankzij goede opslagbeurten (25 – 13).

In de 3e set liep het stroef bij VRIVO. Wevo verdedigde beter dan in de voorgaande sets en sloeg alles exact binnen de lijnen, terwijl door VRIVO veel nipt uit werd geslagen. Wevo leek op setwinst af te gaan, maar bij 18 – 22 kreeg VRIVO de schwung weer terug. Met Monique Slaat aanvallend in de hoofdrol werd setverlies afgewend (25 – 23). De laatste set was een formaliteit. Wevo zat stuk en kon niet veel meer uitrichten (25 – 17). Door de 4 – 0 nestelt VRIVO zich in de top van de 1e klasse B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *