Kom kennismaken met de Studiekring Den Ham

Op woensdag 23 oktober kan er worden kennisgemaakt met de Studiekring Den Ham. De bijeenkomst is om 19.00 uur in de Bibliotheek aan de Roelofsbrink 10.

Een studiekring is een vaste groep van senioren die om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat ‘een rondje actualiteiten’, de bespreking van een samen gekozen onderwerp en een discussie.

Een studiekring is geschikt voor mensen, ook met een fysieke beperking, die samen nieuwe dingen willen ontdekken en bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis uit te wisselen.

Het doel van de studiekring is naast ontmoeting en het op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen, ook eigen ideeën en meningen delen met anderen. De kring kan uitgroeien tot een hechte groep mensen.

De Studiekring Den Ham is een initiatief van Bibliotheek Twenterand en Zorgsaam Twenterand. Aanmelden kan via mail: lleemrijse@zorgsaamtweterand.nl of tijdens de openingsuren in Bibliotheek Den Ham. Meer informatie is te vinden op www.studiekringen50plus.nl

Voor verdere informatie en openingstijden: www.zorgsaamtwenterand.nl www.bibliotheektwenterand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *