Het gaat hard met AutoMaatje Twenterand!

Meldden we drie weken geleden nog dat we de 100ste rit er op hadden zitten, inmidels zit de 200ste rit van ANWB AutoMaatje Twenterand er alweer op.

Vrijwilligersproject ANWB AutoMaatje is een succes in Twenterand. ANWB AutoMaatje is een landelijk project, waarbij vrijwilligers minder mobiele buurtgenoten op de plek van bestemming brengen. Dit weekend is het 200ste ritje gereden. En dat terwijl het project nog maar een half jaar draait.

Het is snel gegaan met het vrijwilligersproject, dat afgelopen juni werd gestart in gemeente Twenterand. AutoMaatje Twenterand heeft met 30 vrijwilligers zijn 59 deelnemers voorzien van een ritje naar het ziekenhuis, familie, de boodschappen of andere leuke uitjes. De vrijwilligers hebben samen nu dus al 200 ritten gereden! Wilt u ook eens gebruik maken van AutoMaatje Twenterand? Neem contact op via 06-83878151 of automaatje@zorgsaamtwenterand.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *